TPV Heksenwiel

Tijdstip

Er zijn geen tijdslots gevonden. Probeer een andere sport, datum, locatie, dagdeel of tijdsduur.
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Heksendans 2, 4823 JX Breda

Club details

Logo TPV Heksenwiel

Contact

+31 76 541 6344
baanverhuur@tv-heksenwiel.nl
www.tv-heksenwiel.nl

Accommodatie

TV Heksenwiel is gelegen midden in de jonge wijken Kroeten, Overkroeten en Asterd in de Haagse Beemden en is dan ook een relatief jonge vereniging opgericht in 1994.

Bij een jonge vereniging hoort jong elan en dat vertaalt zich in talloze activiteiten om ervoor te zorgen dat (nieuwe) leden elkaar snel en op een sportieve wijze leren kennen.

Padel is hiervan een goed voorbeeld. Padel is een combinatie van tennis en squash en op dit moment één van de snelgroeiende sporten ter wereld. Vandaar dat wij in het najaar 2021, bij de oplevering van het gemoderniseerde park, van 2 naar 4 banen zijn gegaan. Ook zijn de kunstgras tennisbanen vervangen zijn voor matchclay. Het bruine gravel brengt nostalgie terug.

Jaarlijks bieden wij voor zowel padel als tennis, een volledig recreatie- en competitieprogramma aan.

Behalve ons sportief aanbod is ook de horeca onomstreden. Een gezellig sfeervol clubhuis waar het overdag en in de avonduren goed vertoeven is. Het bekende Brabantsche "Ons kent ons". Deze gemoedelijke sfeer en speciale toernooien voor nieuwe leden dragen daarnaast bij aan de laagdrempelige  toegankelijkheid en zorgen ervoor dat deze leden zich direct welkom voelen.

Verhuur is mogelijk via www.padelboeker.nl

Faciliteiten: TV Heksenwiel beschikt over 10 claycourt tennisbanen, 4 padelbanen met led-verlichting . Gezellig clubhuis met overdekt terras.
Lessen: Er is een ruim pakket aan zowel tennis- als padellessen beschikbaar. Voor de beginner tot aan de ver gevorderde speler. Tennislessen gegeven door Tennisschool Matchpoint. Padellessen door Padel-Only.
Leraren: Padelleraren: Wally Willemen (Padel-Only) Tennisleraren: Hans Peppelenbos, Mischa Roubos en Jérémie Levebre, Desid de Hoogd, Wally Willemen, Wessel Baars en Maico Egbers.