Het Padel Lab

Tijdstip

Er zijn geen tijdslots gevonden. Probeer een andere sport, datum, locatie, dagdeel of tijdsduur.
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Donauweg 11Tijdelijk adres, 1043 AJ Amsterdam

Club details

Logo Het Padel Lab

Contact

contact@padellab.nl
www.padellab.nl

Accommodatie

Expect the unexpected

Padel Lab x Amsterdam (Pop-up)

27 oktober t/m 05 november

Padel Lab is op zoek naar het geheim achter padel! Voor de Amsterdam editie zijn we geïnspireerd door muziek. Het Padel Lab strijkt deze keer neer in een voormalig  garage in Amsterdam West om de week na ADE op zoek te gaan naar de connectie tussen muziek en padel.

Wij, als Padel Lab, vragen ons af waarom muziek en sport zo goed samengaan? Heeft muziek invloed op je spel? Én hoe werken muziek en padel samen?  In Amsterdam gaan wij dit voor jullie uitzoeken, heb jij hier een idee over? Laat het ons weten via onze Instagram  @Padellab_nl . Wil je mee helpen aan dit experiment? Boek dan nu een baan! 

Bij Padel Lab boek je een tijdslot van 1 uur, waarvan je 55 minuten vrij speelt en 5 minuten mee helpt aan ons experiment!

De padelbaan van het Padel Lab is een promotiebaan. De ondergrond en de wanden van de baan zijn van kunststof. Dit wijkt iets af van het spelen op kunstgras en/of met glazen wanden. 

Faciliteiten: Gratis parkeren
Lessen: Heb je nog nooit padel gespeeld én wil je het leren? Kijk dan bij activiteiten en schrijf je in voor een van onze starters clinics
Leraren: Onze Padel Lab host is op locatie aanwezig om je wegwijs te maken