Tennis ontdekkingsdag

23 apr.
13:00 - 17:00
Gratis

50

Plaatsen vrij
Inschrijven

Tennis ontdekkingsdag; ben jij ook van de partij?

Een open dag voor leden en iedereen uit Dronryp, Menaam en omgeving. Een dag om Kennis te maken met Tennis en met TV Schatzenburg. We spelen wedstrijden, ontdekken en verbeteren onze tennisvaardigheden en maken er samen een leuke dag van. Tussendoor genieten we van een lekker hapje en drankje.

Een leuke middag voor iedereen

We maken er voor iedereen en voor alle leeftijden een leuke dag van. Of je al kunt tennissen of als je eens wilt ontdekken of tennis de sport voor jou is: je bent van harte welkom om te komen kijken en om mee te doen. Je mag zelf kiezen aan welke activiteiten je mee wilt doen.  Wij zorgen voor tennisrackets en tennisballen. Doe jij je sportschoenen aan?

We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

 

Tennis ontdekkingsdag

Bezoekadres

Rypsterdyk 23c (Bezoekadres), 9036 JE MENAAM

Club details

Logo T.V. Schatzenburg

Contact

+31 6 39660435
info@tvschatzenburg.nl
www.tvschatzenburg.nl

Accommodatie

TV Schatzenburg de vereniging waar je altijd kunt tennissen

TV Schatzenburg beschikt over 4 all weather tennisbanen waarop je het hele jaar kunt tennissen. De banen liggen op zo’n 10 autominuten van Leeuwarden aan de N31 in een groene omgeving op het Sportpark Schatzenburg. Alwaar je gratis kunt parkeren. Leden reserveren eenvoudig online thuis een baan op het moment dat het hen past in de KNLTB ClubApp.  Vanuit de kantine en vanaf het gezellige terras heb je goed zicht op de banen en kun je de wedstrijden bekijken.

Jubileumjaar

In 2023 vieren we het 50-jarig bestaan van TV Schatzenburg. Het hele jaar zijn er volop activiteiten op en rond de banen. Kijk bij het activiteitenaanbod en meld je aan om mee te doen.

 

Tennisles

Roland Lucardi verzorgt de tennislessen.

 

Aantrekkelijk aanbod

Heb je zin om te spelen en de sfeer bij onze vereniging te ervaren?

Dan hebben we een aantrekkelijk kennismakingsaanbod voor je. Je kunt vrij spelen  op de momenten dat het jou past. En je kunt deelnemen aan de activiteiten van onze vereniging.

Je kunt kiezen uit:

  • 2 maanden voor € 35,00
  • 3 maanden voor € 50,00 of
  • 4 maanden voor € 65,00

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over onze tennisvereniging, de activiteiten en het aantrekkelijke lidmaatschap op www.tvschatzenburg.nl

Faciliteiten: 4 all weather banen waarop je iedere dag het hele jaar door kunt tennissen, oefenkooi, gezellige kantine en terras met goed zicht op de banen.
Lessen: Iedere maandagmiddag en -avond
Leraren: Roland Lucardi