Tossen met open inloop

5 apr.
19:00 - 22:00
Gratis

10

Plaatsen vrij
Inschrijven

Kom je tennissen bij TV Schatzenburg?

Iedere eerste woensdagavond van de maand ben je van harte welkom om te komen tossen bij TV Schatzenburg. Tossen wil zeggen dat je in je eentje naar de baan komt en dat je ingedeeld wordt om samen met iemand te dubbelen. Zo speel je steeds met en tegen andere mensen. Een leuke en ontspannen manier om kennis te maken met tennis en om mensen te ontmoeten.

Doe jij je sportschoenen aan?

Wij zorgen voor een lekkere kop koffie en/of thee. En voor een tennisracket en ballen.

De vereniging waar je altijd kunt tennissen

Iedere woensdag- en vrijdagavond tossen leden van TV Schatzenburg. Je bent van harte welkom om een keer mee te doen. Aanmelden is handig, maar niet persé nodig.

Tossen met open inloop

Bezoekadres

Rypsterdyk 23c (Bezoekadres), 9036 JE MENAAM

Club details

Logo T.V. Schatzenburg

Contact

+31 6 39660435
info@tvschatzenburg.nl
www.tvschatzenburg.nl

Accommodatie

TV Schatzenburg de vereniging waar je altijd kunt tennissen

TV Schatzenburg beschikt over 4 all weather tennisbanen waarop je het hele jaar kunt tennissen. De banen liggen op zo’n 10 autominuten van Leeuwarden aan de N31 in een groene omgeving op het Sportpark Schatzenburg. Alwaar je gratis kunt parkeren. Leden reserveren eenvoudig online thuis een baan op het moment dat het hen past in de KNLTB ClubApp.  Vanuit de kantine en vanaf het gezellige terras heb je goed zicht op de banen en kun je de wedstrijden bekijken.

Jubileumjaar

In 2023 vieren we het 50-jarig bestaan van TV Schatzenburg. Het hele jaar zijn er volop activiteiten op en rond de banen. Kijk bij het activiteitenaanbod en meld je aan om mee te doen.

 

Tennisles

Roland Lucardi verzorgt de tennislessen.

 

Aantrekkelijk aanbod

Heb je zin om te spelen en de sfeer bij onze vereniging te ervaren?

Dan hebben we een aantrekkelijk kennismakingsaanbod voor je. Je kunt vrij spelen  op de momenten dat het jou past. En je kunt deelnemen aan de activiteiten van onze vereniging.

Je kunt kiezen uit:

  • 2 maanden voor € 35,00
  • 3 maanden voor € 50,00 of
  • 4 maanden voor € 65,00

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over onze tennisvereniging, de activiteiten en het aantrekkelijke lidmaatschap op www.tvschatzenburg.nl

Faciliteiten: 4 all weather banen waarop je iedere dag het hele jaar door kunt tennissen, oefenkooi, gezellige kantine en terras met goed zicht op de banen.
Lessen: Iedere maandagmiddag en -avond
Leraren: Roland Lucardi