Midsummer BBQ & clinic

24 jun.
15:30 - 23:00
€ 15,00

8

Plaatsen vrij
Inschrijven

Ook dit jaar weer bij TV Boskoop: de Midsummer BBQ & Clinic. We zullen de middag starten met een leuke clinic onder leiding van de trainers van 2R-Sports. Vervolgens zal onze grillmaster de barbecue aansteken en kunnen we genieten van lekker vlees, brood en diverse salades. Doe jij ook weer mee? De kosten zijn € 15,00 per persoon voor de bbq. Deelname aan de clinic is gratis.

Wil je alleen meedoen met de barbecue? Stuur dan een e-mail naar Eveline (tvb.tenniszaken@gmail.com).

Midsummer BBQ & clinic

Bezoekadres

Mendelweg 14a, 2771 TN BOSKOOP

Club details

Logo T.V. Boskoop

Contact

+31 172 217 778
info@tvboskoop.nl
www.tvboskoop.nl

Accommodatie

De T.V. Boskoop is dé tennisvereniging van Boskoop met meer dan 600 leden. De vereniging beschikt over 7 gravelbanen, 1 minibaan, een oefenkooi, een groot terras en een gezellig clubgebouw. De kantine wordt beheerd door het enthousiast team van vrijwilligers dat dagelijks aanwezig is en voor de nodige hapjes en drankjes zorgt. Op T.V. Boskoop hangt een open sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren! Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging? Dan bent u bij T.V. Boksoop van harte welkom! Een aantal tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur.

Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze website: www.tvboskoop.nl

Faciliteiten: Kantine, minibaan, tenniskooi, kleedkamers, terras
Lessen: www.2r-sports.nl
Leraren: Robin Ultee