Open dag TV Dierdonk

11 jun.
11:00 - 15:00
Gratis

29

Plaatsen vrij
Inschrijven

We verwelkomen je graag op onze open dag op 11 juni 2023. De perfecte kans om kennis te maken met de leukste én gezelligste sport en natuurlijk met onze vereniging. Je bent vanaf 10.45 uur van harte welkom bij ons om een balletje te slaan. Zien we je dan?

Uitaard hebben we voor ieder nieuw lid een mooie actie: een aantrekkelijk aanbod qua lidmaatschap en de mogelijkheid om je direct in te schrijven voor de winterlessen (okt 2023 - maart 2024).

Open dag TV Dierdonk

Bezoekadres

Dierdonkpark 2, 5709 PZ HELMOND

Club details

Logo TV Dierdonk

Contact

+31 492 515 384
info@tvdierdonk.nl
www.tvdierdonk.nl

Accommodatie

TV Dierdonk is de tennisvereniging uit de wijk Dierdonk in Helmond. Wij zijn een actieve vereniging met 4 all-weather Advantage RedCourt tennisbanen, LED-baanverlichting en een gezellig paviljoen. Tennissen kan vanaf 08.00 tot 23.00 uur. Alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het voorkomen dat het park gesloten is, zoals bijvoorbeeld bij sneeuw en intredende dooi. Ook kan je bij onze tennisvereniging tennisles volgen! Onze leden zorgen dat het tennispaviljoen open is van 19.30 uur tot 23.30 uur en in het weekend tijdens toernooien en competities. 

Faciliteiten: 4 advantage redcourt tennisbanen tennis, LED baanverlichting, gezellig paviljoen met terras, kleedkamers met douches, fietsenstalling
Lessen: Als lid van TV Dierdonk kan je jezelf inschrijven voor zomer- en/of winterlessen. De tennislessen worden gegeven door KNLTB gecertificeerde tennisleraren via een erkende tennisschool.
Leraren: Bas Berben - Sport Events