Startersclinic padel (KNLTB)

11 jun.
14:00 - 15:00
€ 7,50

8

Plaatsen vrij
Inschrijven

Ervaar spektakel! Wil je padel eerst een keer proberen voordat je een lidmaatschap afsluit? Dat kan met de Startersclinic padel. Je krijgt een gevoel bij padel en je kunt bepalen of padel jouw nieuwe sport is! Tijdens de Startersclinic padel oefen je basisslagen zoals de forehand, backhand, service en het spelen van de bal nadat deze tegen de wand is gekomen. Aan het einde van de Startersclinic ken je de regels en heb je een wedstrijdje gespeeld. Een racket en ballen zijn te leen.

Bezoekadres

Wilhelminakanaal Zuid 82, 4903 RA OOSTERHOUT

Club details

Logo OTC De Warande

Contact

+31 6 42506273
ml.spangenberg22@gmail.com

Accommodatie

OTC De Warande kent een rijke historie als eerste tennisclub van Oosterhout. De exacte oprichtingsdatum is een goed bewaard geheim. De archieven van een Oosterhouts Weekblad getuigen van een eerste tennistoernooi in de zomer van 1941: ‘mooie banen verfraaid en gezelliger gemaakt door den aanleg van een aardig clubhuis met terras…’

Bijna 80 jaar later doen we nog steeds recht aan onze uitstraling. Met gepaste trots bieden we onze gasten (spelers en relaties) een verzorgd en goed gefaciliteerd tennispark in een groene omgeving. OTC De Warande biedt jaarlijks verschillende wedstrijd- en recreatieve activiteiten. Het lidmaatschap is flexibel en kent slechts een beperkte verplichting; het uitvoeren van bardiensten.

Het is genieten bij OTC De Warande. Van het prachtige park, het samen sporten en het samen zijn. OTC De Warande biedt een warm welkom aan de recreatieve- en prestatieve tennisser, aan jong en oud, aan de valide tennisser en de tennisser met een beperking.

Veel speelplezier!

 

Faciliteiten: OTC De Warande heeft een sfeervol clubhuis. Negen SmashCourt banen waarvan er een aantal rolstoeltoegankelijk zijn en vier padelbanen waarvan er twee rolstoel toegankelijke zijn, allen met Ledverlichting. Het park ligt in een prachtige bosrijke omgeving, heeft een speelweide met speeltoestellen en een tafeltennistafel. Je bent van harte welkom!
Lessen: Tennisschool en fysiotherapiepraktijk Vitasports verzorgt de tennislessen voor beginnende, recreatieve en prestatieve tennissers. Leden kunnen bij de praktijk ook terecht voor activiteiten die de fysieke fitheid bevorderen, zoals onder meer fysiotherapie en fit4tennis.
Leraren: Het trainersteam bestaat uit Wouter Nooijen, Eric Pietersz en Thomas Bakker.