Maak kennis met Tennis - Clinic

26 mrt.
14:00 - 15:30
Gratis

30

Plaatsen vrij
Inschrijven

Heb je altijd al eens willen tennissen? Of heb je in het verleden getennist en wil je dit weer eens oppakken? Doe dan mee aan de clinic "Maak kennis met tennis", geschikt voor iedereen en alle niveaus. Oók als je nog nooit eerder getennist hebt.

Onder leiding van de trainers van tennisschool 2R-Sports worden leuke oefeningen aangeboden, technische vaardigheden aangeleerd en tactische tips gegeven. Schrijf je snel in en doe mee!

Bezoekadres

Mendelweg 14a, 2771 TN BOSKOOP

Club details

Logo T.V. Boskoop

Contact

+31 172 217 778
info@tvboskoop.nl
www.tvboskoop.nl

Accommodatie

De T.V. Boskoop is dé tennisvereniging van Boskoop met meer dan 600 leden. De vereniging beschikt over 7 gravelbanen, 1 minibaan, een oefenkooi, een groot terras en een gezellig clubgebouw. De kantine wordt beheerd door het enthousiast team van vrijwilligers dat dagelijks aanwezig is en voor de nodige hapjes en drankjes zorgt. Op T.V. Boskoop hangt een open sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren! Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging? Dan bent u bij T.V. Boksoop van harte welkom! Een aantal tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur.

Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze website: www.tvboskoop.nl

Faciliteiten: Kantine, minibaan, tenniskooi, kleedkamers, terras
Lessen: www.2r-sports.nl
Leraren: Robin Ultee