Matchpoint 23 Open Padel week Toernooi PadelHill

3 jun.
-
11 jun.
Gratis

198

Plaatsen vrij
Inschrijven

Meld je aan via de link van de KNLTB €25 p.p. 

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/9140602F-B1EA-4FC7-909D-E57C0ED15003

Toernooibepalingen Matchpoint 23 Open Padel Toernooi PadelHill.

1. Het toernooi is goedgekeurd door de KNLTB en wordt georganiseerd door PadelHill in week 22 en 23 van vrijdag 3 t/m zondag 11 juni 2023.
2. Voor dit toernooi geldt het laatst uitgegeven Toernooi Reglement van de KNLTB. Het toernooi is uitsluitend toegankelijk voor padelleden van de KNLTB en/of padelleden van een andere sportbond welke is aangesloten/onder auspiciën valt van de FIP. Elke speler moet dit kunnen aantonen indien de wedstrijdleiding hier naar vraagt.
3. Inschrijven kan via MijnKNLTB.toernooi.nl tot en met dinsdag 28 februari 2023, 23.59 uur. Tot dit moment is het mogelijk jouw inschrijving zonder verdere gevolgen terug te trekken. De organisatie behoudt het recht om de inschrijving eerder te sluiten bij een te grote belangstelling/indien het maximaal aantal koppels is bereikt.
4. Beide spelers van elk koppel dienen zich in te schrijven voor het toernooi.
5. Er wordt gespeeld in 7 klassen
A (HD/DD/GD) (speelsterkte 1 tot en met 3), rating
B (HD/DD/GD) (speelsterkte 4), rating
C (HD/DD/GD) (speelsterkte 5), rating
D (HD/DD/GD) (speelsterkte 6), rating
E (HD/DD/GD) (speelsterkte 7), rating
F (HD/DD/GD) (speelsterkte 8), rating
G (HD/DD/GD) (speelsterkte 9), rating
(Toernooileiding is bevoegd onderdelen samen te voegen).
6. Er kan max. voor 2 onderdelen worden ingeschreven.
7. De wedstrijdleiding is bevoegd om een inschrijving naar de juiste categorie te verplaatsen als er niet juist is ingeschreven. Dit geldt alleen voor koppels die zich te laag ingeschreven hebben. Diegene die zich hoger inschrijven lopen het risico uitgeloot te worden bij overtekening als hun rating te “zwak” zou zijn. Volg hiervoor zelf de inschrijvingen.
8. De keuze van het speelschema zal worden gemaakt op basis van het aantal inschrijvingen per categorie/groep. Bij overschrijving van het max. aantal inschrijvingen, wordt eerst het aantal onderdelen per deelnemer teruggebracht tot 1, beginnend vanaf klasse G naar klasse A toe, daarna wordt er ingeloot op basis van ranking, mocht dit niet voldoende uitsluitsel bieden, dan wordt er gekeken naar de gemiddelde rating.
9. Een koppel mag maximaal 2 verhinderingen doorgeven.
10. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets (tiebreak op de stand 6–6). In alle onderdelen wordt bij 40-40 stand géén winnend punt gespeeld, de derde set is een super tiebreak. Eventueel afwijkende afspraken worden in overleg met de wedstrijdleiding gemaakt.
11. Elke partij zal worden gepland op gemiddeld 60 tot 75 minuten. Er mag 5 minuten worden ingespeeld.
12. Het toernooi wordt gespeeld op 6 indoor padelbanen met verlichting.
13. Er mag alleen met padelrackets worden gespeeld. Deze zijn eventueel te huur voor €5 per keer.
14. Er mag alleen met geschikte padel- of tennisschoenen worden gespeeld. Verkeerd schoeisel kan uitsluiting tot gevolg hebben.
15. Het inschrijfgeld bedraagt € 25 per speler. Dit bedrag moet aan de bar voldaan worden voor de eerste wedstrijd.
17. Er wordt gespeeld met Head ballen.
18. Doordeweeks begint het toernooi om 17.00, de laatste partij gaat om 22.00 de baan op. Op de zaterdag en zondag starten wij om 09.00. Op de zaterdag gaat de laatste partij om 21.30 de baan op. Op de zondag gaat de laatste partij om 16.30 de baan op. Het is mogelijk dat wedstrijden later dan de geplande tijd aanvangen.
19. De deelnemer is verplicht zich 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding (als de deelnemer zich niet tijdig heeft gemeld, kan de wedstrijd verloren worden verklaard).
20. In gevallen dat deze toernooibepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.
21. Tijdens het toernooi zullen de dan geldende Corona-maatregelen van toepassing zijn.

Schrijf je in via de KNLTB via onderstaande link 

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/9140602F-B1EA-4FC7-909D-E57C0ED15003


PadelHill
2181HC, Haarlemmerstraat 34

Matchpoint 23 Open Padel week Toernooi PadelHill

Bezoekadres

Haarlemmerstraat 34, 2181 HC Hillegom

Club details

Logo PadelHill

Contact

+31 6 42524514
info@padelhill.nl
www.padelhill.nl

Accommodatie

Welkom bij Padelhill, dé indoor padelbaan van de bollenstreek. 
 
Een plek waar sport en gezelligheid samenkomt met 6 indoor padelbanen van Adidas waarvan 2 exclusieve panoramic banen. Een plek waar gezondheid, sportiviteit en clubgevoel centraal staat en waar iedereen welkom is. Of je nu wilt komen spelen met je vrienden of familie, padelhill verwelkomt je graag! Je kunt instappen op elk niveau en lessen is mogelijk. Met ons unieke dakterras kun je zowel je vrienden aanmoedigen als een lekker drankje doen aan onze unieke rooftopbar. 
Je kunt ook gerust je kleintjes meenemen want we hebben een leuke kinderspeelhoek waar jullie kinderen zich kunnen vermaken als jij op de baan staat. 
 
Racket verhuur : €5,- 
Ballen verkoop (3 stuks): €7,50,-
Flesjes water voor op de baan €2,50,- (p/s) 2 + 2 gratis 
 
 
 

Faciliteiten: 6 indoor padelbanen van Adidas waarvan 2 exclusieve panoramic banen
Lessen: We hebben ook de mogelijkheid om te lessen voor junioren en senioren. Ga naar www.padelhill.nl en bekijk onze leraren en ons lesaanbod.
Leraren: Marco Heemskerk en Rob Versteeg