Maak kennis met tennis bij LTC de Merwede

27 mei
10:00 - 12:00
Gratis

8

Plaatsen vrij
Inschrijven

Voor onze nieuwe leden hebben wij (bijna) elke zaterdagochtend de nieuwe leden ochtenden waarbij één van onze ervaren leden alles kan vertellen over onze vereniging en de tennissport. Tijdens deze ochtenden wordt er vooral ook getennist, voor degene met geen ervaring zullen ballen aangegeven worden en al snel zul je merken dat je dan al onderling partijtjes kunt spelen. Zo kom je gelijk in contact met andere nieuwe leden!

Nu openen wij tijdens deze ochtenden ook de deuren voor geïnteresseerden die nog geen lid zijn van onze vereniging. Geheel kosteloos en vrijblijvend kun je meedoen om te kijken of de tennissport wat voor jou is! Heb je nog geen racket en ballen, geen probleem die kun je van ons lenen.
Schrijf je snel in, trek je sportkleding aan en dan maken we er een leuke sportieve ochtend van.

Namens alle leden van LTC de Merwede graag tot dan!!

Maak kennis met tennis bij LTC de Merwede

Bezoekadres

Peulenlaan 253, 3371 XL HARDINXVELD-GIESSENDAM

Club details

Logo L.T.C. De Merwede

Contact

+31 184 614 573
info@ltcdemerwede.nl

Accommodatie

Sportief en gezellig

LTC de Merwede is een sportieve en gezellige vereniging, waar leden van alle leeftijden op de wijze die bij hun past de tennissport kunnen bedrijven. Het is mogelijk om te trainen, competitie en toernooien te spelen en om ‘vrij’ te spelen met andere leden. Bovendien worden er vele leuke activiteiten georganiseerd! Op ons prachtige complex met 6 smashcourt tennisbanen, mini-smashcourtbaan en twee oefenkooien kan de tennissport  het hele jaar door naar hartenlust beoefend worden.

Faciliteiten: Wij hebben 6 smashcourtbanen die het hele jaar door bespeelbaar zijn en een minibaan met eveneens smashcourt ondergrond.
Lessen: Trainster Inge geeft namens tennisschool BAS-TA tennisles op onze vereniging
Leraren: http://bas-ta.nl/