Zomer Challenge zonder training

1 jun.
-
31 aug.
€ 54,50

999

Plaatsen vrij
Inschrijven
T.V. Vierhoeven biedt deze zomer tennis en/of padel voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 🎾 De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni t/m augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. 🎾 Om daarnaast ook enkele tennislessen of padeltrainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer te volgen, moet je 1 van onze andere activiteiten kiezen.

Bezoekadres

Visdonkseweg 32, 4707PE Roosendaal

Club details

Logo TV Vierhoeven

Contact

0165 - 55 44 77
info@tvvierhoeven.nl
www.tvvierhoeven.nl

Accommodatie

TV Vierhoeven bestaat al meer dan 45 jaar, door sportiviteit, gezelligheid en het streven naar een goede balans in top en recreatief tennissen en padellen.
Voor een lidmaatschap kijk op "Inschrijfformulier" en de "contributies".

Faciliteiten: TV Vierhoeven beschikt over 8 gravel- en 4 kunstgrastennisbanen en 2 padelbanen. Alle banen zijn onoverdekt en liggen in een natuurlijke bosrijke omgeving. Daarnaast ben je vóór en ná het sporten van harte welkom in het paviljoen met bar (cash-less). Vanaf meerdere terrassen kun je verder genieten van ons mooie park. Materiaal (rackets en ballen) zijn NIET te huur ! Ons hele park is ROOKVRIJ !
Lessen: Training op TV Vierhoeven is alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap. Wil je training volgen, kijk dan snel op www.tvvierhoeven.nl of mail naar training@tvvierhoeven.nl.
Leraren: De tennis trainingen worden verzorgd door Tennis For You (www.tennisforyou.nl). De padel trainingen worden verzorgd door PadelMAX (www.padelmax.nl).