Openingsevent Liberty Padel

18 jun.
11:00 - 21:00
Gratis

100

Plaatsen vrij
Inschrijven

We gaan de opening van Liberty Padel op 18 juni vanaf 11:00 vieren met een feestelijke opening! 

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De dag is gevuld met clinics, wedstrijden, stands met informatie over o.a. lessen en rackets en uiteraard sluiten we de dag af met een feestje samen met MHC Liberty. 

 

Openingsevent Liberty Padel

Bezoekadres

Alexanderstraat 3, 5104 GV Dongen

Club details

Logo Liberty Padel

Contact

+31 6 53206808
info@libertypadel.nl
www.libertypadel.nl

Accommodatie

Liberty Padel is de eerste Padel outdooraccommodatie en vereniging in Dongen. Gelegen op sportpark Alexander, waar we samen met MHC Liberty optrekken om alle generaties een een sportieve en gezellige activiteit te bieden. We bieden zowel losse baanhuur als lidmaatschappen aan en organiseren veel events zoals toernooien, padelavonden, bedrijfsuitjes, trainingen en clinics. 
 
Naast de ideale ligging voor Padelliefhebbers uit Dongen is Liberty Padel ook binnen 10 tot 15 minuten per fiets te bereiken vanuit Oosterhout of Tilburg.

Faciliteiten: Liberty Padel heeft samen met hockeyvereniging liberty een sfeervol clubhuis en een gezellig terras. Verder beschikt de vereniging over vier outdoor padelbanen, allen met Ledverlichting. Het park ligt bij de hockeyvelden en beschikt over alle gewenste faciliteiten.