Open dag TPV Valkenburg

7 okt.
10:00 - 14:00
Gratis

12

Plaatsen vrij
Inschrijven

 
We verwelkomen je graag op de open dag van TPV Valkenburg op 7 oktober 2023!

De perfecte kans om kennis te maken met padel en tennis, en natuurlijk met onze vereniging. Je bent vanaf 10:00 van harte welkom op de Burgemeester Henssingel 6 om een balletje te slaan.

Wil je meedoen met een padel clinic? Meld je dan even aan via deze pagina. We zullen een paar dagen van tevoren laten weten hoelaat de sessie voor jou start. Hoe lang de sessie precies duurt, zal afhangen van het aantal aanmeldingen.

Rackets en ballen zijn te leen, zowel voor padel als tennis.

Naast padel is er op de open dag ook de gelegenheid om tennis uit te proberen, en uiteraard kan je ook gewoon langskomen om te kijken en de sfeer te proeven. Aanmelding is daarvoor niet nodig.

Graag tot dan!

Open dag TPV Valkenburg

Bezoekadres

Burgemeester Henssingel 6, 6301 DG Valkenburg aan de Geul

Club details

Logo L.T.C. Valkenburg

Contact

+31 6 23658203
info@ltc-valkenburg.nl
www.ltc-valkenburg.nl

Accommodatie

U bent van harte welkom om een tennis- of padelbaan te huren op de accommodatie van TPV Valkenburg. Na de overstroming van juli 2021 hebben we de accommodatie weer volledig kunnen herstellen, en kunnen wij weer banen aanbieden voor verhuur. Ook niet-leden en toeristen zijn welkom op het park en kunnen een baan huren.

Het park ligt aan de rand van het centrum van Valkenburg in een rustige omgeving en is goed bereikbaar, ook voor de kinderen.

Huurprijs is exclusief 1% platformbijdrage van Meet & Play.

Wij wensen u veel plezier!

Faciliteiten: 3 tennisbanen en 2 padelbanen