Toss voor padellers

14 okt.
12:30 - 15:30
€ 7,50

11

Plaatsen vrij
Inschrijven

Voor maximaal 24 deelnemers organiseren wij een toss middag op onze drie indoor padelbanen. Vind je het leuk om eens tegen of met iemand anders te padellen? Schrijf je dan snel in.

Je speelt wedstrijden van circa 25 minuten en rouleert qua spelers. Speel je liever met een vast maatje, dan kan dat ook.

De toss middag kost €7,50 per persoon, inclusief baanhuur, padelballen en bittergarnituur. Een padelracket kan je gratis lenen. Heb je een eigen padelracket, neem hem dan mee.

Deze toss wordt georganiseerd door Jeroen.

 

Bezoekadres

Edveensweg 17, 7861 AM Oosterhesselen

Club details

Logo Sportcentrum Oosterhesselen

Contact

+31 524 855 555
info@sportcentrumoosterhesselen.nl
www.sportcentrumoosterhesselen.nl

Accommodatie

Sportcentrum Oosterhesselen is dé indoor padellocatie voor iedereen. Drie nieuwe panoramische padelbanen met MONDO SUPERCOURT STX (WPT Official) kunstgras en een vierde baan die binnenkort geopend wordt! De hal heeft een nokhoogte van 9,5 meter, ideaal voor een spelletje padel met vrienden en familie. Maak gebruik van onze kleedkamers en drink na het padellen een drankje in onze kantine.

Padel rackets zijn te huur en ballen te koop.
Kom jij binnenkort bij ons padellen?

Faciliteiten: 3 (binnenkort 4!) panoramische indoor padelbanen, fitnessruimte 800m2, outdoor fitness en calisthenics, kleedkamers en sanitaire voorzieningen, sportkantine.