Meet & Play on Saturday - Padel fun toernooi

24 feb.
17:30 - 23:00
€ 20,00

4

Plaatsen vrij
Inschrijven

!!! INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK!!! dus niet via de knop hierboven

Inmiddels vaste prik bij Terwegen Indoor op de laatste zaterdag van de maand: op zaterdag 24 februari organiseert Terwegen Indoor een leuk padel funtoernooi.

We verzamelen om 17:30 en vanaf 18:00 spelen we wedstrijden van telkens 30 minuten. In totaal speel je minimaal 4 wedstrijden.

Je kunt je inschrijven met– of zonder partner. Geen partner? Geen probleem. Wij zoeken dan een partner voor je. Uiteraard proberen we iedereen zoveel mogelijk op sterkte in te delen. 

Er zijn leuke prijzen te winnen en we sluiten de avond weer gezellig af met hapje en drankje op het terras voor onze DJ booth. Kom ook en schrijf je snel in. €20,- per deelnemer inclusief 2 consumpties en een snack gratis.

Vragen? info@terwegen.nl 

Tot 24 februari!

Meet & Play on Saturday - Padel fun toernooi

Bezoekadres

Jagtlustkade 12B, 2171 AG Sassenheim

Club details

Logo Terwegen Indoor

Contact

+31 252 215 260
info@terwegen.nl
www.terwegen.nl

Accommodatie

Terwegen Indoor – powered by Padelco – is met 8 indoor padelbanen en 4 tennisbanen (ook indoor) een van de grootste en gezelligste aanbieders in de Bollenstreek. Padellers en tennissers voelen zich snel thuis en relaxen en loungen na de wedstrijd nog even op het verwarmde terras van waar een prima zicht is op de banen.

Ook vanaf buiten de bollenstreek zijn wij snel met de auto bereikbaar zoals uit Centrum Den Haag (20 min.) of Ring Amsterdam (25 min.)

Tot snel– bij Terwegen Indoor in Sassenheim!

Faciliteiten: Wij beschikken over 8 indoor padelbanen en 4 tennisbanen. Voor– of na het sporten kun je gebruik maken van een hapje en een drankje in onze gezellige sportsbar of lekker chillen op ons loungeterras. Rackets zijn te huur voor €3,- per keer en ballen zijn te koop voor €7,50 per blik. Beiden verkrijgbaar aan de bar.
Lessen: Er kunnen lessen worden gevolgd. Meer informatie: https://www.terwegen.nl/padel_training
Leraren: Padel071