Padelpark 21 beginner Cup | King of the Court | 31 mei 2024 | 17:00 - 19:00

31 mei
17:00 - 19:00
€ 19,50

24

Plaatsen vrij
Inschrijven

Laat jouw padel kwaliteiten stralen in het King of the Court padel toernooi op Padelpark 21!In het voorjaar en de zomer organiseert Padelpark 21 elke twee maanden een king of the court toernooi voor beginnende padelspelers! Opgeven kan op individuele basis via de meet & play activiteiten pagina, teams worden samengesteld op de dag zelf (uiteraard wordt hier rekening gehouden met gewenste koppels/teams)  Bij King of the Court zak of stijg je elke ronde een plekje op de baan aan de hand van jouw resultaat!1e plek: 1 uur vrij spelen (boeking via info@padelpark21.nl)

2e plek: Tin ballen (3 stuks)Alle deelnemers worden indien gewenst van padel materiaal voorzien (racket + ballen) Daarnaast krijgen alle deelnemers ook een horeca muntje die na het toernooi ingewisseld kan worden voor een drankje. Het event staat onder begeleiding van een professionele trainer voor de beste tips & trics. Toernooi regels• Er wordt volgens de reguliere padel regels gespeeld. Onderstaand mogelijke afwijkingen diegelden tijdens het toernooi.• Wedstrijden duren 15/20 minuten afhankelijk van het aantal deelnemers. Na het fluitsignaal kunnen teams de laatste game afspelen indien deze nog relevant is voor de uitslag.• Spreek onderling af welk team begint met serveren. Komen de teams er niet uit? Speel dan de Spaanse toss!• Bij een stand van 40-40 wordt er een golden point gespeeld.Vragen over aanmeldingen of kom je ergens niet uit? Stuur ons een mailtje op info@padelpark21.nl

Padelpark 21 beginner Cup | King of the Court | 31 mei 2024 | 17:00 - 19:00

Bezoekadres

Nieuwe Molenaarslaan 10, 2134 AS Hoofddorp

Club details


Contact

+31 6 28487802
info@padelpark21.nl
padelpark21.nl


Accommodatie

Welkom bij Padel Park 21 ! 

Padel Park 21 is een bijzondere plek om te padellen. De banen liggen op het ETO Ballpark, een topsport accommodatie aan de rand van Hoofddorp (Gemeente Haarlemmermeer) met alle bijbehorende faciliteiten. Een plek voor jong en oud, amateur of professional. Iedereen is welkom. Padellen bij Padelpark 21 is een unieke ervaring!

Padelpark 21 heeft een professionele horeca-voorziening, kleedkamers, douches en ruim voldoende gratis parkeergelegeheid. Tevens zijn er vergaderruimten, welke zowel privé als zakelijk zijn af te huren. Sport, plezier en business combineren? Neem contact op via info@padelpark21.nl voor de mogelijkheden of check de website: www.padelpark21.nl

Rackets zijn te huur voor €4,- en ballen zijn te koop voor €9,-per blik. Dit kan in de reservering worden opgegeven. Rackets en ballen kunnen bij de bar worden opgehaald. 

We hopen je snel te zien! Je bent elke dag van de week welkom tussen 08:00 en 23:00!

Kostenloos annuleren kan tot 24 uur van te voren via info@padelpark21.nl

Personeelsuitjes - familiedag- vrijgezelldag - kinderfeest

Iets orgineels voor je famillie, personeel of vrienden organiseren?

Eventueel ook te combineren met een padelclinic? Neem contact op via info@padelpark21.nl

 

Faciliteiten: Padelpark 21 heeft zes outdoor banen. Het complex beschikt over horeca, kleedkamers, douches, toiletten en parkeergelegenheden.
Lessen: Voor lessen, clinics of andere events bent u bij Padelpark 21 aan het goede adres! Vragen over de mogelijkheden: info@padelpark21.nl of check de website www.padelpark21.nl. Hou ook onze socials in de gaten voor bijzondere events!


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Padel Park 21