Bekijk alle evenementen van club

EuroPadel!

15 jun.
12:00 - 20:00
€ 130,00

3

Plaatsen vrij

 πŸŽ‰ Welkom bij EuroPadel!  (lees deze tekst aandachtig door)

Het ultieme zomerfeest van sport, plezier en gemeenschap! 🌞🎾🎢   Terwijl we de zomer overbruggen tot het langverwachte PadelFestival XXL wat plaats gaat vinden in de laatste maanden van 2024, nodigen we je uit om deel te nemen aan dit spectaculaire tussenfeest! Stap binnen in een wereld vol energie en opwinding, waar padelenthousiastelingen van alle niveaus samenkomen om te genieten van een onvergetelijk spektakel.  

Met het oog op het Europees Kampioenschap Voetbal, waar Nederland de volgende dag aan begint, nodigen we je uit voor een spectaculair Padel Oranje Feest! Sluit je aan bij ons voor een dag vol padelplezier en feestelijke sfeer terwijl we ons voorbereiden op de spanning van het voetbaltoernooi.

Deze dag zal in het teken staan van oranje en daarom vragen we je dus ook je mooiste hollandse kleren uit de kast te trekken.

Of je nu een doorgewinterde speler bent (categorie A), een enthousiaste speler die goed mee kan (categorie B), iemand die graag een potje speelt maar niet op hoog niveau (categorie C), of iemand die gewoon dol is op padel en af en toe speelt (categorie D), er is voor elk wat wils op EuroPadel.

In teams ga je in een gezellige sfeer padel wedstrijden spelen. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten we van padel en muziek.

Het evenement duurt de hele dag, van 12:00 's middags tot 20:00 's avonds en zal gespeeld worden op al onze 10 padelbanen! Na afloop van de sportieve activiteiten sluiten we af met een spetterende feestavond!  

Schrijf je in met een team van minimaal 4 personen en beleef samen een dag vol sport en plezier!

Dus kom en doe mee aan het zomerse feest EuroPadel bij TopSpinPlaza - waar de padelrackets zingen en de vreugde nooit stopt! Mis dit spektakel niet!   En vergeet niet, deze dag staat weer in het teken van plezier en competitie! Schrijf je in voor een van onze vier categorieën, zodat het voor iedereen leuk is, ongeacht je ervaringsniveau!   πŸŽ‰ EuroPadel : Waar sport, plezier en competitie samenkomen deze zomer! πŸŒžπŸŽΎπŸŽ‰ 

Je bemachtigd een toegangsbewijs voor: 

- 4 personen deelname aan het evenement 

- eten voor 4 personen 

- 2 consumptiemunten voor een drankje per persoon 

- Eventuele rackethuur en gebruik van ballen.

Een team bestaat uit minimaal 4 leden, aditionele kosten voor extra deelnemers of bezoekers is €20,- (eten en consumptie) Je mag zelf weten uit hoeveel mensen je team bestaat.

Er is in totaal plek voor 24 teams dus schrijf je snel in!!

Extra mensen kan je opgeven Michel@topspinplaza.nl

voor verder vragen, neem dan telefonisch contact op via 0626888496.

Bezoekadres

Winkelhaak 11, 3335 KG Zwijndrecht

Club details

Logo TopSpinPlaza

Contact

+31 78 629 9299
info@topspinplaza.nl
www.topspinplaza.nl


Accommodatie

Kom padel en tennis spelen in Zwijndrecht bij TopSpinPlaza. We hebben 20 banen dus plaats genoeg om te genieten van tennis, padel, spinning en fitness. 

We hebben rackets voor padel te huur. 

Algemene voorwaarden zie: www.topspinplaza.nl

Faciliteiten: Tennis, Padel, Spinning, Fitness, Massage en Kinesiotheraphie
Lessen: Tennis & Padel
Leraren: Tennis: Jannick Lupescu, Pascal Kint. Padel: Michel van Steenderen, Jannick Lupescu, Pascal Kint


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van TopSpinPlaza