Bekijk alle evenementen van club

Lessenreeks 3x beginners

3 jun.
18:30
-
24 jun.
19:30
€ 67,50

0

Plaatsen vrij

In deze driedelige lessenreeks duiken we in de opwindende wereld van padel. Deze eerste les staat in het teken van kennismaking. We verkennen de essentie van padel, van regels tot uitrusting, en zetten de eerste stappen om de basis van het spel onder de knie te krijgen. We zijn klaar om samen met jou deze sportieve reis te beginnen! Deze reeks is voor beginners die net zijn begonnen en graag nog wat extra basis willen vergaren of voor mensen die nog niet bekend zijn met padel en graag zouden beginnen. 

De lessenreeks vindt 3x plaats op volgende data: 

-maandag 3, 17 en 24 juni (10 juni NIET)

Leraar: Stijn van Dam 

+31 6 15 20 02 96

Bezoekadres

Haarlemmerstraat 34, 2181 HC Hillegom

Club details

Logo PadelHill

Contact

+31 6 42524514
info@padelhill.nl
www.padelhill.nl


Accommodatie

Welkom bij Padelhill, dé indoor padelbaan van de bollenstreek. 
 
Een plek waar sport en gezelligheid samenkomt met 6 indoor padelbanen van Adidas waarvan 2 exclusieve panoramic banen. Een plek waar gezondheid, sportiviteit en clubgevoel centraal staat en waar iedereen welkom is. Of je nu wilt komen spelen met je vrienden of familie, padelhill verwelkomt je graag! Je kunt instappen op elk niveau en lessen is mogelijk. Met ons unieke dakterras kun je zowel je vrienden aanmoedigen als een lekker drankje doen aan onze unieke rooftopbar. 
Je kunt ook gerust je kleintjes meenemen want we hebben een leuke kinderspeelhoek waar jullie kinderen zich kunnen vermaken als jij op de baan staat. 
 
Racket verhuur : €5,- 
Ballen verkoop (3 stuks): €7,50,-
Verkoop van padel producten in onze matchpoint 23 shop. 
 
 
 

Faciliteiten: 6 indoor padelbanen van Adidas waarvan 2 exclusieve panoramic banen
Lessen: We hebben ook de mogelijkheid om te lessen voor junioren en senioren. Ga naar www.padelhill.nl en bekijk onze leraren en ons lesaanbod.
Leraren: https://www.padelhill.nl/lessene592ea63