Bekijk alle evenementen van club

Padeltoernooi dubbels (beginner/gevorderd)

12 jul.
9:00
-
14 jul.
23:00
€ 25,00

14

Plaatsen vrij

Dubbel padeltoernooi van vrijdag 18.30 - zondag 16.00 met de volgende spelregels:

- het toernooi vindt plaats tijdens het finaleweekend van ons tennistoernooi, je kunt niet voor beide toernooien inschrijven, dat redden we niet met de planning.

- je kunt je 1 keer inschrijven per team van 2 personen (M/M, M/V, V/V). Kosten per 2 personen: 25 euro. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en een mail waarin wij de persoonsgegevens vragen.

- je wordt ingedeeld zo goed mogelijk naar sterkte, heren en dames door elkaar

- 2 sets en een super tie-break bij gelijke stand

- er wordt ingedeeld in de volgende tijden:  vr 12 juli 18.30-21.30     zat 13 juli 9.00-20.00     zon14 juli 9.00-16.00

- je kunt geen verhinderingen opgeven, voor start van het toernooi kun je wel een invaller zoeken als je verhinderd bent

- inschrijving tot uiterlijk 16 juni, een week na sluiting van de inschrijving is de indeling voor het hele weekend bekend. (3 wedstrijden in een poule van 4). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de weersomstandigheden wordt er op zondagmiddag nog een finale gespeeld.

Locatie:

Tennisvereniging Oudegein

Oudegein 11

3432 NC  Nieuwegein

Padeltoernooi dubbels (beginner/gevorderd)

Bezoekadres

Oudegein 11, 3432 NC Nieuwegein

Club details

Logo T.V. Oudegein

Contact

+31 6 51697665
padel@oudegein.nl
www.oudegein.nl


Accommodatie

In het groene park Oudegein heeft TVO de beschikking over 6 tennis en 2 padel banen waarop het hele jaar gespeeld kan worden. Er is tevens een inslagkooi en gebruik makend van de bar en keuken kun je relaxen in ons clubhuis of op het gezellige terras. We zijn blij met onze huurders en je bent altijd welkom. Ook de kleedkamer en de warme douches staan tot je beschikking.

In de hal van het clubhuis kun je de rackets voor verhuur pakken en weer terugleggen. Heb je ballen gekocht dan staan deze hier op je te wachten.

De banen zijn voorzien van LED-verlichting die bij Padel met een bewegingssensor werken. De tennisbanen hebben een aan/uitschakelaar die in de hal kan worden  bediend.

In de koffiecorner (naast de ingang van het clubhuis) kun je even vertoeven als het clubhuis dicht is, neem wel je eigen koffie cups en theezakjes mee. 

Faciliteiten: All weather tennis banen, Padel banen, clubhuis, terras, koffiecorner en kleedkamers met douches.
Lessen: Verzorgd door Remco en zijn 2Ace.
Leraren: Remco, Jeroen, Maartje en Elise: r.schoolderman@casema.nl


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van T.V. Oudegein