Bekijk alle evenementen van club

Senioren plus padel. Maak kennis met padel!

21 jun.
10:30 - 12:00
€ 10,00

12

Plaatsen vrij

Samen met leeftijdsgenoten (60+) kunt u onder begeleiding van een profesionele trainer kennis maken met de razend populaire sport padel. Padel is geschikt voor alle leeftijden en gemakkelijk te leren waardoor het al snel heel leuk is om een wedstrijdje te spelen. Heeft u al balsport ervaring dan helpt dit natuurlijk. 
TIjdens de training krijgt u les en leert u de basistechniek van het spel in het tweede deel van de les speelt u wedstrijdjes en krijgt u tips van de trainer. 
U hoeft bij ons geen lid te zijn van de club, iedereen is welkom! Inschrijven kan via de meet&play ap van de KNLTB.  Leuk als u komt! De prijs is inclusief materiaal.

Senioren plus padel. Maak kennis met padel!

Bezoekadres

Spoorlaan 7, 2991 LM Barendrecht

Club details

Logo Padel Barendrecht

Contact

+31 6 18370559
info@padelbarendrecht.nl
www.padelbarendrecht.nl


Accommodatie

Vier prachtige padel buitenbanen, net achter het station van Barendrecht op het Fruit Packing District. Reserveer eenvoudig je baan via het pay en play principe en
spreek af met je vrienden, familie om heerlijk buiten te padellen. Rackets
en ballen kun je bij ons op locatie huren of kopen bij onze vrienden van de Padel Boutique. Na het sporten kun je wat drinken bij de baan of een hapje eten in het mooie Cafe Clementine.

Faciliteiten: Wij zijn gevestigd op het Fruit Packing District, 4 padel banen, verhuur en verkoop van materiaal bij Padel Boutique, horeca Cafe Clementine, RushWorld met free Run.
Lessen: beginners, gemiddeld en gevorderd. Groeps en prive lessen mogelijk. Op zaterdag geven we wedstrijdtraining voor beginners.
Leraren: Niek, Pascal en Leon


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Padel Barendrecht