Bekijk alle evenementen van club

QUEEN of the COURT (DAMES)

6 jul.
12:30 - 14:30
€ 14,00

14

Plaatsen vrij

Het spel voor de DAMES waarbij je bij een overwinning, met jouw dubbelpartner, omhoog schuift en als je verliest omlaag. 

Je speelt in totaal 7 wedstrijden van circa 15 minuten en telt de games totdat de tijd voorbij is. Bij 40-40 een Golden Point (winnend punt). Wie eindigt op baan één is de QUEEN of the COURT.

Schrijf snel in voor dit event, VOL is VOL. Beide spelers moeten inschrijven, dan is de inschrijving compleet. Zoek je een medespeler? Doe dan een oproep in onze padel whatsappgroep.

Bezoekadres

Edveensweg 17, 7861 AM Oosterhesselen

Club details

Logo Sportcentrum Oosterhesselen

Contact

+31 524 855 555
info@sportcentrumoosterhesselen.nl
www.sportcentrumoosterhesselen.nl


Accommodatie

Sportcentrum Oosterhesselen is dé indoor padellocatie voor iedereen. Vier nieuwe panoramische dubbel padelbanen met MONDO SUPERCOURT STX (WPT Official) kunstgras. De hal heeft een nokhoogte van 9,5 meter, ideaal voor een spelletje padel met vrienden en familie. Maak gebruik van onze kleedkamers en drink na het padellen een drankje in onze kantine.

Padel rackets zijn te huur en ballen te koop.
Kom jij binnenkort bij ons padellen?

Check hierboven ook onze ACTIVITEITEN.

Faciliteiten: Vier panoramische indoor dubbel padelbanen, fitnessruimte 800m2, outdoor fitness en calisthenics, kleedkamers en sanitaire voorzieningen, sportkantine.