Bekijk alle evenementen van club

PadelBoutique pro's

22 jun.
18:00 - 19:30
€ 20,00

16

Plaatsen vrij

Doe jij mee met de Padel Boutique League tot aan de zomervakantie? Iedere zaterdag kun je samen met een partner strijden om fantastische prijzen, mogelijk gemaakt door Padelboutique Barendrecht. 
Schrijf je in als koppel voor slechts 40 euro per wedstrijd. Elke wedstrijd speel je anderhalf uur lang tegen verschillende tegenstanders. Bij de inschrijving zijn een hapje en een drankje inbegrepen. 
Doe mee en beleef de spanning en gezelligheid van de Padel Boutique Leageu!

PadelBoutique pro's

Bezoekadres

Spoorlaan 7, 2991 LM Barendrecht

Club details

Logo Padel Barendrecht

Contact

+31 6 18370559
info@padelbarendrecht.nl
www.padelbarendrecht.nl


Accommodatie

Vier prachtige padel buitenbanen, net achter het station van Barendrecht op het Fruit Packing District. Reserveer eenvoudig je baan via het pay en play principe en
spreek af met je vrienden, familie om heerlijk buiten te padellen. Rackets
en ballen kun je bij ons op locatie huren of kopen bij onze vrienden van de Padel Boutique. Na het sporten kun je wat drinken bij de baan of een hapje eten in het mooie Cafe Clementine.

Faciliteiten: Wij zijn gevestigd op het Fruit Packing District, 4 padel banen, verhuur en verkoop van materiaal bij Padel Boutique, horeca Cafe Clementine, RushWorld met free Run.
Lessen: beginners, gemiddeld en gevorderd. Groeps en prive lessen mogelijk. Op zaterdag geven we wedstrijdtraining voor beginners.
Leraren: Niek, Pascal en Leon


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Padel Barendrecht