Bekijk alle evenementen van club

Zondagochtend padel Mix & Match 10:15 uur

3 nov.
10:15 - 12:30
Gratis

12

Plaatsen vrij

Het Mix & Match padel evenement vindt wekelijk op zondagochtend plaats, zoals dat bij tennis op de maandagavond gebeurt. De padel Mix & Match start om 9.30 uur en om 10.15uur. Er kunnen maximaal 24 deelnemers per keer meedoen. Met vier rondes van 45 minuten eindigt de Mix & Match om 12.30 uur.

Inschrijven kan via de agenda in de KNLTB club app (Club > Agenda) vanaf een week van te voren tot zaterdag 12.00 uur of door op bovenstaande knop te drukken. Let er wel op dat je eerst moet inloggen. Kom je zonder vooraf inschrijven? Geen probleem, dan heb je alleen geen gegarandeerd plekje.  

Mocht je niet via de website kunnen inschrijven, ga dan naar in de de KNLTB app naar Club > Agenda om je op te geven.

 

Zondagochtend padel Mix & Match 10:15 uur

Bezoekadres

Mendelweg 14a, 2771 TN BOSKOOP

Club details

Logo T.V. Boskoop

Contact

+31 172 217 778
info@tvboskoop.nl
www.tvboskoop.nl


Accommodatie

De T.V. Boskoop is dé tennisvereniging van Boskoop met meer dan 600 leden. De vereniging beschikt over 7 gravelbanen, 1 minibaan, een oefenkooi, een groot terras en een gezellig clubgebouw. De kantine wordt beheerd door het enthousiast team van vrijwilligers dat dagelijks aanwezig is en voor de nodige hapjes en drankjes zorgt. Op T.V. Boskoop hangt een open sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren! Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging? Dan bent u bij T.V. Boksoop van harte welkom! Een aantal tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur.

Wil je meer informatie over onze vereniging? Kijk dan eens op onze website: www.tvboskoop.nl

Faciliteiten: Kantine, minibaan, tenniskooi, kleedkamers, terras
Lessen: www.2r-sports.nl
Leraren: Robin Ultee