Bekijk alle evenementen van club

Mix & Match - Niveau 6 & 7

24 jul.
10:00 - 11:30
€ 8,00

7

Plaatsen vrij

€ 8,00

Prijs per introducee
Het is bij deze activiteit mogelijk introducees mee te nemen.

Wil je dit? Geef dan hiernaast aan hoeveel introducees je mee wilt nemen.

0
Voor een indicatie van speelniveau's kijk in de bijlage.

Bij HAL22 Mix & Match speel je 4 wedstrijden van 20 minuten. Wij zorgen voor een duo partner en tegenstanders zo dat jij je volledig kan focussen op padel! Je zult met en tegen verschillende deelnemers spelen om zo het spel nog leuker en uitdagender te maken.

Gedurende de speeltijd speel je meerdere korte wedstrijden van 20 minuten. Wanneer je de match wint schuif je een baan verder, verlies je? Dan schuif je een baan terug. Het doel is om zo snel mogelijk op baan 1 terecht te komen en je plaats te beschermen door de wedstrijden daar te winnen!

Je schrijft je individueel in voor de Mix & Match. Vooraf aan het event bieden we je graag een kopje koffie of thee van het huis aan! Maak gezellig kennis met elkaar. Om 09.45 zal de briefing beginnen zo dat jullie om 10.00 uur klaar staan voor de eerste wedstrijd.

De Mix & Match ochtenden zijn perfect om mede-padellers te ontmoeten en van elkaar te leren in het spel. Blijf na de wedstrijden nog even gezellig hangen in onze lounge om na te praten! Heb je nog geen racket? Geen probleem. Deze kan je bij onze sportdesk huren. Wij zorgen voor de ballen!

*Inschrijven kan tot 48 uur vooraf aan het event.

**Je schrijft je in voor het beschikbare tijdsslot. Na het reserveren is het niet mogelijk om je inschrijving te verplaatsen of te annuleren.

***HAL22 is in de mogelijkheid om het event te annuleren tot 7 dagen voor aanvang.

Heb je een vraag over de Mix & Match? Stuur een mail naar info@hal22.nl

Bezoekadres

Zonnebaan 22, 3542 EE Utrecht

Club details

Logo HAL22

Contact

+31 30 880 4900
info@hal22.nl
hal22.nl/


Accommodatie