T.V. Geinburgia

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor dinsdag 22 oktober.

Tijdstip

Bezoekadres

Stammerlandweg 10, 1109 BR AMSTERDAM ZUIDOOST

Club details

Logo T.V. Geinburgia

Contact

+31 6 24986581
info@tvgeinburgia.nl
www.tvgeinburgia.nl


Accommodatie

Welkom bij tennisvereniging Geinburgia in Amsterdam Zuidoost (Driemond). 

Onze vereniging bevindt zich in het landelijke Driemond dat precies tussen Weesp en Amsterdam Zuidoost in ligt. Voor veel mensen onbekend gebied. Maar onze club is een kleine, gezellige vereniging met zo’n 250 leden. Met vier verlichte perfect onderhouden nieuwe gravelbanen en een prachtige kantine met kleedkamers, douches en een superleuk zomerterras waar je je drankje en hapje kunt nuttigen, is het geen straf om een balletje te slaan. Bij ons is er vrijwel altijd ruimte om gebruik te maken van een via M&P (meet & play) gehuurde baan. Maar misschien is het wel slimmer om gelijk lid te worden! Je kunt dan dagelijks tennissen zolang je wilt. Voor € 175 per seizoen (we zijn daarmee de goedkoopste in de regio) kun je ook lid worden van onze vereniging. Ook nadat je een keer bij ons via M&P getennist hebt. We verrekenen dan de betaalde baanhuur met je lidmaatschap.

Gedurende het seizoen wordt bij ons een groot aantal activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Daarnaast hebben we een snel groeiende zeer actieve jeugdafdeling en beschikken we voor het beter worden in tennis over hele goede tennisleraren. En bij ons heb je ruime parkeergelegenheid die ook nog eens gratis is.

Ik zou zeggen, woon je in of in de buurt van Weesp of Amsterdam Zuidoost en wil je een keer komen tennissen….aarzel niet en reserveer je baan via deze app.

Dan even de serieuze kant. Annuleren van de reservering is mogelijk tot 60 minuten voor de starttijd. Wil je de reservering annuleren? Schrijf dan een mail naar info@tvgeinburgia.nl
Bij annulering achteraf vindt geen restitutie plaats.

Ons adres is: 

TV Geinburgia
Stammerlandweg 10
1109 BR Driemond (Amsterdam Zuidoost)

Meer informatie kun je opvragen per Whatsapp bij Cor Kok op 0624986581. Of stuur een mail naar info@tvgeinburgia.nl

Toch liever gelijk lid worden van onze gezellige club? Klik hier voor meer informatie.

Faciliteiten: 4 perfect onderhouden verlichte gravel tennisbanen
Lessen: Worden verzorgd door Inspire