Backdrop image Backdrop image

Meet & Play in 3 stappen

Zoek op basis van jouw postcode of woonplaats een tennis- of padelactiviteit bij jou in buurt.

Kies de activiteit die bij je past en boek.

Je ontvangt een bevestiging van je boeking. Maak kennis met tennis of padel en ontdek hoe leuk het is. Veel plezier!

Zoek Boek Meet & Play

Tennis

Tennis is groot in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 630.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Of je nu een man of vrouw bent, arm of rijk, blond of donker, jong of oud, fit of met een beperking, tennis is voor iedereen.Tennis is gezellig en het biedt voldoende uitdaging. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Nederland Tennisland. Iedereen doet mee. Doe je ook mee?

Padel

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en raken verslaafd. Padel is verrassend, want de bal gaat elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. Net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the Unexpected!

KNLTB Meet & Play

Houd de sport vitaal

Meet & Play is hét boekingsplatform voor tennis en padel in Nederland. Een platform dat beoogt een vitale community voor tennis en padel te bouwen. Het platform opereert zonder winstoogmerk. 100% van de inkomsten wordt gebruikt om de tennis- en padelsport in de volle breedte te versterken. Daarnaast wordt het platform continu verbeterd. Zo creëren we blijvend meerwaarde voor spelers, aanbieders en partners. Samen bouwen we aan het vitaal houden van tennis en padel.