RSV Voorwijk

Bezoekadres

Wiltenweg 31c, 7957 AM DE WIJK

Club details

Logo RSV Voorwijk

Contact

+31 522 442 052
www.rsvvoorwijk.nl


Accommodatie

Welkom bij tennis- en padelvereniging RSV Voorwijk. Wij zijn een gezellige club met ca 150 leden die genieten van de tennis- en padelsport op onze tennis- en padelaccomodatie. 

Wij beschikken over een unieke, natuurlijk ingerichte accomodatie met 4 Smashcourt banen en 2 gloednieuwe padelbanen. Wij zijn (onvoorziene weersomstandigheden voorbehouden) 12 maanden per jaar geopend. 

Kom je ook spelen?

Je bent van harte welkom!

Of wil je juist lid worden, klik dan hier

Faciliteiten: RSV Voorwijk beschikt over 4 smashcourt banen en 2 padelbanen, een gezellig clubhuis met kleedkamers en sanitaire voorzieningen en een prachtig terras. Alle banen zijn voorzien van LED-baanverlichting. Padelrackets kun je huren en padelballen worden verkocht. Ook beschikken we over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.
Lessen: Tennis- en padellessen worden gegeven door gediplomeerde trainers van Tennisschool Kilian. Voor meer informatie over lessen https://www.tennisschoolkilian.nl/trainingen
Leraren: Onze KNLTB-gediplomeerde tennis-en padeltrainers van Tennisschool Florian (https://www.tennisschoolkilian.nl/trainingen) staan in overleg voor u klaar!