T.C. 't Nijlân

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 21 mei.

Bezoekadres

Van Loonstraat 132, 8932 AV Leeuwarden

Club details

Logo T.C. 't Nijlân

Contact

+31 (0)58 212 46 89
Baanhuur@tcnijlan.nl
www.tcnijlan.nl


Accommodatie

BELANGRIJKE INFO Huren van rackets & verkoop van ballen Tijdens de openingstijden van de kantine kunnen er rackets worden gehuurd en ballen worden gekocht. de huurprijs is €4,- per racket. De rackets kunnen betaald, afgehaald en ingeleverd worden aan de bar. Er worden GEEN rackets verhuurd wanneer de kantine gesloten is. Openingstijden kantine: Tijdens de zomerperiode: - Maandag van 19:00 t/m 23:00 uur - Di t/m do van 19:30 uur t/m 23:00 uur, vrijdag is de kantine gesloten buiten het competitie seizoen. In de winterperiode (van oktober tot en met maart): Ma t/m vr 19:00 - 23:00 Zat & zon: 12:00 - 20:00 In de winter zijn de tennisbanen 1,2,5&6 overdekt door middel van een blaashal. Deze kunnen worden gehuurd via Meet&Play. Let wel, tennisbanen in de blaashal dienen minstens 24 uur van te voren te worden gereserveerd. Dit om het openen van de blaashal te organiseren. Voor vragen / opmerkingen, neem contact op met baanhuur@tcnijlan.nl. Over T.C. 't Nijlân Tennisclub 't Nijlân is uitgerust met 10 tennisbanen, waarvan 4 gravel en 6 kunstgras. De tennisvereniging is al 55 jaar gevestigd aan de Van Loonstraat 132 te Leeuwarden met ruim 800 leden. Binnen de vereniging is ruimte voor alle leeftijden, van jeugd tot 50+ senioren. Voor al deze leeftijdsgroepen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Heeft u een reservering gemaakt en wilt u deze annuleren? Neem dan contact op met baanhuur@tcnijlan.nl, een annulering dient 24 uur van te voren worden gemaakt.

Mocht u overwegen om lid te worden van onze vereniging, kunt u op onze website meer informatie vinden.

Faciliteiten: • Kantine met keuken • Ruime kleedkamers met douches • Sanitaire voorzieningen • Gratis WIFI • Wintertennis • Fietsenhok • Ruime parkeergelegenheid
Lessen: Tennislessen bij T.C. 't Nijlân worden gegeven door Racketlife
Leraren: Frank Zeer, Han Homminga, Ian Lans.