T.C. 't Nijlân

Tijdstip

Er zijn geen tijdslots gevonden. Probeer een andere sport, datum, locatie, dagdeel of tijdsduur.
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Van Loonstraat 132, 8932 AV Leeuwarden

Club details

Logo T.C. 't Nijlân

Contact

+31 (0)58 212 46 89
Baanhuur@tcnijlan.nl
www.tcnijlan.nl

Accommodatie

BELANGRIJKE INFO Huren van rackets & verkoop van ballen Tijdens de openingstijden van de kantine kunnen er rackets worden gehuurd en ballen worden gekocht. de huurprijs is €4,- per racket. De rackets kunnen betaald, afgehaald en ingeleverd worden aan de bar. Er worden GEEN rackets verhuurd wanneer de kantine gesloten is. Openingstijden kantine: Tijdens de zomerperiode: - Maandag van 19:00 t/m 23:00 uur - Di t/m do van 19:30 uur t/m 23:00 uur, vrijdag is de kantine gesloten buiten het competitie seizoen. In de winterperiode (van oktober tot en met maart): Ma t/m vr 19:00 - 23:00 Zat & zon: 12:00 - 20:00 In de winter zijn de tennisbanen 1,2,5&6 overdekt door middel van een blaashal. Deze kunnen worden gehuurd via Meet&Play. Let wel, tennisbanen in de blaashal dienen minstens 24 uur van te voren te worden gereserveerd. Dit om het openen van de blaashal te organiseren. Voor vragen / opmerkingen, neem contact op met baanhuur@tcnijlan.nl. Over T.C. 't Nijlân Tennisclub 't Nijlân is uitgerust met 10 tennisbanen, waarvan 4 gravel en 6 kunstgras. De tennisvereniging is al 55 jaar gevestigd aan de Van Loonstraat 132 te Leeuwarden met ruim 800 leden. Binnen de vereniging is ruimte voor alle leeftijden, van jeugd tot 50+ senioren. Voor al deze leeftijdsgroepen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Heeft u een reservering gemaakt en wilt u deze annuleren? Neem dan contact op met baanhuur@tcnijlan.nl, een annulering dient 24 uur van te voren worden gemaakt.

Mocht u overwegen om lid te worden van onze vereniging, kunt u op onze website meer informatie vinden.

Faciliteiten: • Kantine met keuken • Ruime kleedkamers met douches • Sanitaire voorzieningen • Gratis WIFI • Wintertennis • Fietsenhok • Ruime parkeergelegenheid
Lessen: Tennislessen bij T.C. 't Nijlân worden gegeven door Racketlife
Leraren: Frank Zeer, Han Homminga, Ian Lans.