L.T.C. Noordwolde

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 18 juni.

Bezoekadres

Elsweg 16, 8391 KB NOORDWOLDE FR

Club details

Logo L.T.C. Noordwolde

Contact

padel@ltcnoordwolde.nl
www.ltcnoordwolde.nl


Accommodatie

L.T.C. Noordwolde heeft een fraai sportpark aan Elsweg nummer 16, grenzend aan natuurgebied Spokedam. Het complex heeft drie uitstekend onderhouden tennisbanen (1x gravel / 2x kunstgras) en twee gloednieuwe outdoor padelbanen. Zowel de tennisbanen als de padelbanen zijn voorzien van energiezuinige LED-baanverlichting en kunnen daardoor, afhankelijk van het weer, vrijwel het hele jaar door tot in de late uren bespeeld worden. 

Er is een gezellig clubhuis met twee buitenterrassen en verzorgde kleed- en doucheruimtes. Direct aan de overzijde van de Elsweg bevindt zich een ruim parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden.

Via dit platform kunt u beschikbare tennis en padelbanen boeken. Na uw boeking ontvangt u een toegangscode voor ons park en de faciliteiten. De getoonde prijzen zijn exclusief een toeslag van 1% die de KNLTB rekent voor onderhoudskosten van het Meet&Play platform.

LET OP! Op dit moment is het nog niet mogelijk bij ons padelrackets te huren of padelballen te kopen via de kassa van Meet & Play. Wilt u padelrackets huren of heeft u andere verzoeken, stuur dan minimaal 1 uur voor aanvangstijd van uw starttijd een mail naar padel@ltcnoordwolde.nl en vermeld uw vraag.

Heeft u een reservering gemaakt en wilt u deze annuleren? Neem dan contact op met padel@ltcnoordwolde.nl. Annuleren kan tot 4 uur voor de geboekte starttijd.

Mocht u overwegen om lid te worden van onze vereniging, kunt u op onze website meer informatie vinden.

Faciliteiten: Gratis parkeren, twee kunstgrasbanen, één gravelbaan en twee padelbanen. Doucheruimtes en toiletten beschikbaar


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van L.T.C. Noordwolde