Bezoekadres

Ieleane 4, 9051 LP STIENS

Club details

Logo T.V. Stiens

Contact

+31 58 257 1511
sandra@tvstiens.nl
www.tvstiens.nl


Accommodatie

TV Stiens biedt zowel padel- als tennisfaciliteiten aan. Je kunt gebruik maken van zeven tennisbanen (twee gravel en vijf kunstgrasbanen) en twee padelbanen. Let op: De padelbanen gaan begin juli open. De banen zijn dagelijks beschikbaar van 08:00 - 23:00 uur. Je kunt de banen maximaal vijf dagen van tevoren huren. 

Het mooie groene park is gemakkelijk te bereiken met de auto en op slechts een kwartiertje van Leeuwarden. Er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur. 

Ben je lid? Dan kun je onbeperkt gebruik maken van de tennis- en padelbanen. Kijk voor meer informatie over de lidmaatschappen op de site van TV Stiens

Wil je tennis - of padeltraining volgen? Check dan alle informatie op de site van Tennis & Padel School Jetse Jongsma. Hiervoor dien je in de meeste gevallen wel lid te zijn van de vereniging. 

Faciliteiten: 7 tennisbanen (waarvan 2 gravel en 5 kunstgras banen), 2 outdoor padelbanen, oefenkooi, kantine, clubgebouw met douches. Bovendien verhuur van padelrackets (€3,50 per racket).
Lessen: Tennis & Padel School Jetse Jongsma biedt verschillende lespakketten aan voor zowel Tennis als Padel. Check: www.tennisjj.nl.
Leraren: Alle trainingen worden verzorgd door Tennis & Padel School Jetse Jongsma