Tennisferiening Feanwâlden

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 30 april.

Bezoekadres

De Sânjes 2, 9269 HA FEANWALDEN

Club details

Logo Tennisferiening Feanwâlden

Contact

+31 6 13972014
info@sanjessportpark.nl
www.sanjessportpark.nl


Accommodatie

NB  Voor een volledig overzicht van de beschikbare banen, klik hier: https://sanjessportpark.baanhuur.nl

Tennis Feriening Feanwâlden kan met trots zeggen dat zij één van de mooiste tennisparken van de regio heeft. De buitenbanen maken deel uit van Sanjes Sportpark, het complex bestaat verder uit een hal met 3 indoor tapijtbanen, een sportcafé en is uiteraard voorzien van goede voorzieningen (kleed- en douche ruimten, toiletten). Bij onze vereniging kunnen tennislessen gevolgd worden, deze lessen worden verzorgd door Tennisschool GRIP.

Het tennispark ligt ten oosten van Feanwâlden achter Speel- en Dierenpark Sanjes Safari en is goed bereikbaar via de in 2016 nieuw aangelegde Centrale As. Het tennispark is netjes aangekleed met o.a. een mooi zonnig terras. Het ligt te  midden van het groen in een coulissenlandschap van de Friese wâlden.

Faciliteiten: Buitenbanen en indoorbanen • Kantine met keuken • Ruime kleedkamers met douches • Sanitaire voorzieningen • Gratis WIFI • Wintercompetitie • Ruime parkeergelegenheid
Lessen: Tennistrainingen worden verzorgd door Tennisschool GRIP. Je hoeft géén lid te zijn van een tennisvereniging om mee te kunnen trainen.
Leraren: Stephan van den Berg (stephan@tennisschoolgrip.nl , 06-29510671)