TC Sprenkelaar

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor zaterdag 25 mei.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf zaterdag 25 mei.

Bezoekadres

Nocturnestraat 1, 7323 LC Apeldoorn

Club details

Logo TC Sprenkelaar

Contact

055-3603623
clubhuis@tcsprenkelaar.nl
www.tcsprenkelaar.nl


Accommodatie

TC Sprenkelaar is een vereniging waar tennissen of padellen, ontmoeten en op een ontspannen manier sporten centraal staat. Plezier in de sport en gastvrijheid vinden wij belangrijk.

TCS is in 1979 opgericht en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste (en gezelligste!) tennisvereniging van Apeldoorn. Bij TCS kun je het hele jaar door tennissen en padellen zolang het weer dat toelaat.

Via de padel- en tennisboeker (Meet & Play) kun je maximaal een week van te voren een baan huren. De kosten zijn €25,- per uur voor een padel, €15,- per uur voor een tennisbaan. Het is mogelijk om een baan te huren voor 90 minuten. Een padelbaan huren is alle dagen mogelijk, tussen 9:00 en 17:00. Tennisbanen alleen op weekdagen tussen 9:00 en 17:00.We hanteren vaste aanvangstijden op het hele en op het halve uur. Let op! Op feestdagen (1e Paasdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag, Kerst en Oud&Nieuw) zijn de banen wel te reserveren, maar is het clubhuis gesloten en kunnen er dus geen rackets gehuurd worden. Er zijn soms nog meer banen beschikbaar, die niet in Meet & Play staan. Bel voor andere mogelijkheden met het clubhuis of stuur een mail naar clubhuis@tcsprenkelaar.nl

Faciliteiten: Wij beschikken over 9 gravelbanen, 4 smashcourtbanen, 4 binnenbanen en 3 padelbanen (buiten). De smashcourtbanen en zes van de negen gravelbanen zijn voorzien van energie-zuinige LED-verlichting. En we hebben een heel gezellig clubhuis, waar je een lekker hapje of drankje kan nemen.
Lessen: Onder leiding van een enthousiast team van gediplomeerde trainers van Tennisschool Cynthia Dekker kun je de basisbeginselen van de tennis- of padelsport leren of je techniek bijschaven. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van privé les tot groepsles. Aan jou de keuze. Zie ook https://www.tcsprenkelaar.nl/tennisles/
Leraren: Cynthia Dekker, Leon Metsemakers


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van TC Sprenkelaar