T.C. Elburg

Tijdstip

Geen tijdslots beschikbaar, probeer een andere dag, dagdeel of tijdsduur.
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Gregorystraat 1, 8081 BS ELBURG

Club details

Logo T.C. Elburg

Contact

+31 525 682 723
secretariaat@tcelburg.nl
www.tcelburg.nl

Accommodatie

Tennispark ligt aan Gregorystraat 1, naast de busbaan en aan de gracht die vestingstad Elburg omringt. Ben je niet lid van de vereniging, dan kun je tóch tennissen. Huur een baan! Dit kan 7 dagen per week: op werkdagen tot 18.00 uur en in het weekend tot 21.30 uur. Graag zien we je op een van onze banen!

Een van onze vrijwilligers of leden geeft je toegang tot het tennispark. Let op: boek je een baan met een starttijd tussen nu en 24 uur, dan is deze toegang niet automatisch het geval. Je moet dan contact met ons opnemen om er zeker van te zijn dat je niet voor een dichte deur staat. In de bevestigingsmail lees je hoe. 

Op ons park verhuren we geen tennisrackets of tennisballen.

Faciliteiten: 5 smashcourtbanen (lijkt op gravel) en 2 kunstgrasbanen. Deze banen zijn het hele jaar door bespeelbaar (behalve bij plassen en opdooi). Let op: geen verhuur van tennisrackets / ballen.
Lessen: Op onze club verzorgt Tennisschool NDO tennislessen voor volwassenen en jeugd. Er kan worden gekozen voor privélessen of groepslessen, voor een half uur of een uur, in een serie van tien lessen of een heel jaar rond.
Leraren: Tennisschool NDO