LTC 's-Gravenzande

Tijdstip

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

van Leeuwenhoekstraat 20, 2693 BG 's-Gravenzande

Club details

Logo LTC 's-Gravenzande

Contact

0174 413 284
bestuur@ltc-sgravenzande.nl
https://www.ltc-sgravenzande.nl/

Accommodatie

Gezellige tennis- en padelvereniging gelegen in 's-Gravenzande, Westland. Een prachtig park met een paviljoen met uitstekende eet- en drinkgelegenheden. Kijk voor meer informatie zoals bijv. de spelregels voor het reserveren van een baan of het lid worden op onze website.

Faciliteiten: 3 outdoor padelbanen waarvan 1 (baan A) met rolstoelingang (2022). 13 tennisbanen Gravel Premium Plus (2017). Over 3 tennisbanen staat in de winter een ballonhal. Padelrackets kunnen in het paviljoen gehuurd worden. Padel- en tennisballen kunnen in het paviljoen gekocht worden.
Lessen: Tennis- en padellessen worden gegeven via Burgersdijk Tennis. Neem contact op met het bestuur of via info@burgersdijktennis.nl
Leraren: Namens Burgersdijk Tennis is vanaf 28 maart 2022 Serge Aardoom de parktrainer bij LTC ‘s-Gravenzande, voor de leden het aanspreekpunt voor alle tennislessen. Je kunt Serge bereiken via serge@burgersdijktennis.nl. Als lid van LTC ‘s-Gravenzande kun je inschrijven voor de groepslessen voor jeugd t/m 17 jaar of voor privélessen (zowel voor jeugd als senioren). Privélessen kan in groepjes van 4, 2 of alleen.