VT de Hoek

Tijdstip

Banen

Smash court/Pro vis.

60 minuten

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 25 juni.

Bezoekadres

Harwichweg 201, 3151 BP Hoek Van Holland

Club details

Logo VT de Hoek

Contact

0174-382818
meetplay@vtdehoek.nl
www.vtdehoek.nl


Accommodatie

VT de Hoek is een bruisende vereniging waarbij plezier en sportiviteit hoog in het vaandel staan. De vereniging kent leden van jong tot oud, iedereen is bij ons welkom. Als we je interesse hebben gewekt om eens te ervaren wat de tennissport is, dan kan je bijvoorbeeld een aantal proeflessen krijgen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging. En ben je dan uiteindelijk overtuigd? Word lid!

Faciliteiten: Ons complex ligt aan de grens van het Hoekse Bos, ligt rustig omgeven door prachtige bomen. We beschikken over elf banen (smashcourt) met verlichting. De banen zijn in 2013 volledig gerenoveerd. Er is tevens een oefenmuur en miniveld op het park. Bij de ingang van het park is een kinderspeeltuin aanwezig. Centraal op het complex staat het clubhuis Matchpoint. Dit geheel in “beach” stijl ingerichte clubhuis heeft naast een groot aantal gezellige zitjes een leestafel, TV hoek en Kids Cave, een eigen plek voor de jeugd. Tevens vindt u hier de toiletten en ruime kleedkamers voor dames en heren. Het clubhuis is volledig omringd door een prachtig en terras, zodat op elk moment van de dag een plek in de zon beschikbaar is met ruim zicht op de tennisbanen. Naast het park is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Lessen: Op VT De Hoek verzorgt Tennisschool Burgersdijk de tennislessen. Naast de technische uitvoering van slagen besteedt de tennisleraar desgewenst ook aandacht aan conditie en wedstrijdvoorbereiding. Denk aan tactiek, mentaliteit en spelinzicht. Burgersdijk tennis is KNLTB gecertificeerd voor de onderbouw t/m 12 jaar en bovenbouw t/m 18 jaar.
Leraren: Menno Verboom gediplomeerde tennisleraar/trainer staat voor continuïteit van de tennistrainingen.


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van VT de Hoek