Pim Mulier

Tijdstip

Banen

Smashcourt - Buiten

60 minuten

120 minuten

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Jaap Edenlaan 9, 2024 BW Haarlem

Club details

Logo Pim Mulier

Contact

+31 23 527 0569
Verhuur@tpvpimmulier.nl
tpvpimmulier.nl

Accommodatie

Contact: verhuur@tpvpimmulier.nl

Let op!Click op de verschillende tijdsblokken om te zien of er een tennis of padelbaan vrij is. Materiaal kan tijdens het boekingsproces gehuurd worden of op locatie in de kantine.

De getoonde prijzen zijn exclusief een toeslag van 1% die de KNLTB rekent voor onderhoudskosten, deze komt boven op de baanhuur

Op het ruim opgezette park met een landelijk uitzicht geniet je bij Tennis en Padelvereniging Pim Mulier van uitstekende tennis- en padelfaciliteiten. Het park is gelegen op het multidisciplinaire sportpark Pim Mulier aan de noord-westzijde van Haarlem, goed bereikbaar per fiets of auto, vanaf de Randweg, met voldoende parkeergelegenheid aan het park.

De vereniging beschikt over 11 smashcourt tennisbanen en 8 kunstgras padelbanen die onder alle weersomstandigheden bespeelbaar zijn (m.u.v. sneeuw) en allen verlichting hebben. De gezellige kantine, gerund door vrijwilligers, beschikt over een zonovergoten ruim terras waardoor je zowel binnen als buiten kan genieten van een drankje voor of na je inspanningen op de baan (PIN-only).

Huur een baan en maak kennis met de enthousiaste en grootste outdoor tennis- en padelvereniging van Nederland. Rackets en ballen kun je huren tijdens het boekingsproces. Kosten zijn 2 euro per racket en 4 euro voor ballen. Je kan banen en materiaal maximaal 21 dagen in de toekomst vooruit reserveren. Ben je enthousiast geworden na het huren op onze vereniging en wil je lid worden dan kan dat hier

Voor verhuur van tennis- en padelbanen buiten aangeboden uren of vragen over evenementen kunt u een E-mail versturen aan verhuur@tpvpimmulier.nl

Bij annulering van uw boeking wegens regen, ziekte of anderszins geven wij geen geld terug, maar kunt u op een ander moment alsnog de baan reserveren. Dat kan door een email te sturen aan verhuur@tpvpimmulier.nl.

 

Faciliteiten: 11 smashcourt tennisbanen en 8 panorama kunstgras padelbanen
Lessen: Onze tennisschool Tennis Op Maat geeft tennis- en padellessen aan leden en niet-leden van alle leeftijden en niveau’s.