Pim Mulier

Tijdstip

Banen

Smashcourt - Buiten

60 minuten

120 minuten

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 april.

Bezoekadres

Jaap Edenlaan 9, 2024 BW Haarlem

Club details

Logo Pim Mulier

Contact

+31 23 527 0569
Verhuur@tpvpimmulier.nl
tpvpimmulier.nl


Accommodatie

Contact: verhuur@tpvpimmulier.nl

Let op! Klik op de verschillende tijdsblokken om te zien of er een tennis of padelbaan vrij is. Rackets kunnen tijdens het boekingsproces gehuurd worden of op locatie in de kantine. Tennis- en padelballen zijn te koop voor €6,95 per blik.

De getoonde prijzen zijn exclusief een toeslag van 1% die de KNLTB rekent voor onderhoudskosten, deze komt boven op de baanhuur.

Op het ruim opgezette park met een landelijk uitzicht geniet je bij Tennis en Padelvereniging Pim Mulier van uitstekende tennis- en padelfaciliteiten. Het park is gelegen op het multidisciplinaire sportpark Pim Mulier aan de noord-westzijde van Haarlem, goed bereikbaar per fiets of auto, vanaf de Randweg, met voldoende parkeergelegenheid aan het park.

De vereniging beschikt over 11 smashcourt tennisbanen en 8 kunstgras padelbanen, die onder alle weersomstandigheden bespeelbaar zijn (m.u.v. sneeuw) en allen verlichting hebben. De gezellige kantine, gerund door onze leden, beschikt over een zonovergoten ruim terras waardoor je zowel binnen als buiten kan genieten van een drankje voor of na je inspanningen op de baan (PIN-only).

Huur een baan en maak kennis met de enthousiaste en grootste outdoor tennis- en padelvereniging van Nederland.  Momenteel is er helaas een ledenstop en kun je geen lid worden van de vereniging. 

Voor verhuur van tennis- en padelbanen buiten aangeboden uren of vragen over evenementen kunt u een E-mail versturen aan verhuur@tpvpimmulier.nl

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren. Annuleren van uw boeking wegens regen, ziekte of anderszins binnen 48 uur geven wij geen geld terug, maar kunt u op een ander moment alsnog de baan reserveren. Afzeggingen binnen 24 uur van tevoren kunnen enkel met een bijzonere reden. Mocht je binnen 48 uur willen annuleren stuur dan een mail naar verhuur@tpvpimmulier.nl

 

Faciliteiten: 11 smashcourt tennisbanen en 8 panorama kunstgras padelbanen
Lessen: Onze tennisschool Tennis Op Maat geeft tennis- en padellessen aan leden van alle leeftijden en niveau’s.