Benthuizer Tennisclub

Tijdstip

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

de Dam 7, 2731 CE BENTHUIZEN

Club details

Logo Benthuizer Tennisclub

Contact

+31 79 331 7645
padel@benthuizertennis.club
www.benthuizertennis.club

Accommodatie

Welkom bij Benthuizer Tennis Club

Huur een padel-baan op één van onze nieuwe padel-banen. Voor niet-leden standaard tarief 20 euro per uur. Alle dagen van de week 07:00 - 23:00

Padelrackets zijn via Allard Schaap ook te huur voor 3,50 per racket/per uur (contant af te rekenen). Wil je een padelracket huren? Neem dan contact op met Allard Schaap (06 - 42 88 74 45)

  • -Padel wordt gespeeld met een padelracket. Let erop dat je beschikt over schoon schoeisel dat geschikt is voor kunstgras.
  • -Vanwege het risico op ruitbeschadiging is het niet toegestaan te spelen met horloge en/of zware hand- en polssieraden. Voor een langere levensduur van het net, stap of hang je niet over het net.
  • -Op de baan is roken of het meenemen van glaswerk en etenswaren (o.a. kauwgom) niet toegestaan. 
  • -Ben je klaar met spelen? Laat de baan dan netjes achter voor de volgende spelers.  

 

Klik hier voor de verhuurvoorwaarden.

 

 

Wij wensen je veel plezier bij het spelen van padel op de padelbaan van de Benthuizer Tennisclub!

Mocht het spelen bij Benthuizer TennisClub je goed bevallen dan bieden wij een lidmaatschap voor de introductie prijs van €124 per jaar. Kijk voor meer informatie op onze website of meld je aan middels de digitale inschrijfformulier.

Faciliteiten: Benthuizer TennisClub beschikt over twee outdoor padel-banen voorzien van LED verlichting, vijf verlichte tennis banen met kunstgras, een clubhuis met horeca, een terras, kleedkamers en toiletten
Lessen: Padel en tennis
Leraren: Allard Schaap