Bezoekadres

Stationsweg 29 / 31, 2182 BA Hillegom

Club details

Logo HTC Hillegom

Contact

0252-517203
reserveren@htc-hillegom.nl
www.htc-hillegom.nl


Accommodatie

De Hillegomse Tennisclub is de tennis- en padelvereniging van Hillegom en omstreken. Ons prachtige park biedt voor zowel jong als oud alles op het gebied van tennis en padel. We beschikken over 17 perfect onderhouden gravelbanen waarvan 7 verlicht, 4 padelbanen (kunstgras) en een mooie hal met 5 binnenbanen (tapijt).

HTC is een club met meer dan 100 vrijwilligers die zich inzetten voor alles voor en rondom de club. Met meer dan 1000 leden is onze club een van de grootste verenigingen uit de Bollenstreek.

Baan reserveren
Deze website biedt de mogelijkheid om een tennis- of padelbaan te huren op een voor jouw geschikt moment. Je kunt maximaal 7 dagen vooruit een baan reserveren en de betaling gaat eenvoudig via i-Deal.

De juiste tijdsduur selecteren
Bij tennis: 60 of 120 minuten
Bij padel: 90 minuten
Kies je deze tijdsduur niet, dan vind je geen vrije baan!

Een baan reserveren kan het gehele jaar! De gravelbanen zijn ongeveer 10 tot 11 maanden per jaar open en padel is enkel niet mogelijk in geval van sneeuw en vorst. De tennishal staat het gehele jaar tot je beschikking! Let er bij het reserveren van een baan op dat je de juiste baan kiest (1 t/m 19 = buiten, A t/m E = binnen).

Een baan boeken met iemand die lid is
Dit doe je niet via deze website, maar via de ClubApp. Selecteer bij de reservering van je baan 1 of meerdere introducees. Verder hoef je niets te doen. Achteraf krijg je een factuur om de baanhuur te betalen voor de niet leden waarmee je hebt gespeeld. Je zal zelf eventueel de kosten bij je medespelers moeten verhalen.

Tijdens evenementen en toernooien kan het zijn dat je als niet-lid minder mogelijkheden hebt om een baan te huren.

Faciliteiten: Een groot parkeerterrein en een zomer- + winterbar (de Huiskamer) waar je na afloop een hapje en een drankje kunt doen.

Lessen: Indien je gebruik wilt maken van tennis- of padellessen dan kun je terecht bij I'M Tennis, de tennisschool van de Hillegomse Tennisclub. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je terecht op onze website.

Leraren: 6 trainers via I’M Tennis