Geleense Tennisvereniging Ready (GTR)

Tijdstip

Banen

Claytech - Buiten
Gravel - Buiten

60 minuten

120 minuten

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 18 juni.

Bezoekadres

Sint Jansgeleen 4, 6176 RA Spaubeek

Club details

Logo Geleense Tennisvereniging Ready (GTR)

Contact

+31 46 443 1294
baanverhuur@gtr-tennis.nl
www.gtr-tennis.nl


Accommodatie

GTR is prachtig gelegen langs de Geleenbeek en tegen de bosrand. De 6 padelbanen en 9 tennisbanen zijn te huur voor niet-leden van GTR. Ook de 2 jeu de boule-banen kunnen gehuurd worden. Voor activiteiten kunnen in de daluren meerdere banen tegelijk gehuurd worden en kunnen er ook arrangementen met de clubhuisbeheerder afgesproken worden.

Om banen te huren hoef je dus geen lid te zijn van GTR.

De padel- en tennisbanen kunnen op doordeweekse dagen door niet-leden gehuurd worden tussen 09:00 uur ’s ochtends en 17:00 uur ’s middags. In het weekend kunnen de banen tussen 14:00 uur en 20:00 uur gehuurd worden. 

De banen kunnen tot 20 dagen vooruit gereserveerd worden. Het is mogelijk om in de daluren banen voor 1 uur, voor 1,5 uur en voor 2 uur achter elkaar te huren.

Indien de spelers niet over een eigen racket beschikken, kunnen de rackets gehuurd worden voor € 2,50 per uur. Padel- of tennisballen kunnen gekocht worden voor € 8,00 per blik met 3 ballen. Ballen kunnen eventueel ook in de kantine gekocht worden, als deze is geopend.

Voor de openingstijden van het clubhuis zie: https://www.gtr-tennis.nl/openingstijden

Als je rackets hebt gehuurd of ballen hebt gekocht en het clubhuis is gesloten op het moment dat jij een baan hebt gehuurd, bel dan van tevoren naar het clubhuis 046-4431294. Je krijgt dan een codenummer. Dit codenummer heb je nodig om de rackets uit een kluisje te halen.

Zorg zelf altijd voor geschikt schoeisel en laat geen rommel achter.

Wil je liever lid worden? gebruik dan deze link: https://www.gtr-tennis.nl/lid-worden

Neem bij vragen contact op via baanverhuur@gtr-tennis.nl.

Faciliteiten: 6 padelbanen in de open lucht met LED verlichting. Twee terrassen waarvan één verwarmd. Goede parkeergelegenheid. Professionele exploitatie van het clubhuis. Zie www.gtr-tennis.nl/openingstijden.
Lessen: Voor het volgen van padellessen dien je als niet-lid eerst de baan te huren en vervolgens afspraken te maken met een van de trainers.
Leraren: Uitbesteed aan padelschool Event Serve: Bjorn Boumans, Charles de Gruiter en Gert Robben. https://www.eventserve.nl/locaties/geleense-tennisvereniging-ready/


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Geleense Tennisvereniging Ready (GTR)