Ready Maastricht

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor maandag 16 september.

Tijdstip

Bezoekadres

Severenstraat 215, 6225 DA Maastricht

Club details

Logo Ready Maastricht

Contact

padel@readymaastricht.nl
http://www.readymaastricht.nl


Accommodatie

Ready Maastricht ligt in het Geusselt Park, in het noordoosten van Maastricht. We hebben 9 smashcourt tennisbanen en 3 padelbanen, gelegen in het groen. Hier kan bijna het gehele jaar op gespeeld worden – alleen niet tijdens/kort na (hevige) regenval, en bij vorst en sneeuw. De banen zijn primair voor onze leden, maar een deel van de banen kan buiten prime-time ook door anderen worden gehuurd. Voor meer informatie over lid worden, zie onze website www.readymaastricht.nl.

Faciliteiten: Ons park heeft goede parkeervoorzieningen, net buiten de poort. Er is ook een fietsenstalling op eigen terrein. In het clubhuis vind je moderne toiletten, kleedkamers en douches. In de hal liggen leenrackets en ballen. Toegang tot het park en het clubhuis gebeurt met een pincode die geldig is vanaf 15 minuten voor je reservering. Onze gezellige kantine is in prime-time vaak geopend; daar buiten alleen als er een activiteit is.
Lessen: Tennis- en padellessen bij Ready Maastricht worden verzorgd door Set en Match. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Susan Eggen. Haar contactgegevens vind je op www.setenmarch.nl.
Leraren: Tennis- en padellessen bij Ready Maastricht worden verzorgd door Set en Match. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Susan Eggen. Haar contactgegevens vind je op www.setenmarch.nl.


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Ready Maastricht