Bezoekadres

Maastrichterweg 31, 6041 NZ ROERMOND

Club details

Logo RTC N.I.P.

Contact

+31 475 315 371
meetandplay@rtc-nip.nl
www.rtc-nip.nl


Accommodatie

Tennispark Hattem, waarover RTC N.I.P. beschikt, is prachtig gelegen aan de Maastrichterweg in Roermond naast Kasteeltje Hattem, in het gelijknamige park. Het park bestaat uit 9 gravel tennisbanen, allen voorzien van kunstlicht, en 5 padelbanen, ook allen verlicht. 

Op het park van RTC N.I.P. kun je een tennis- of padelbaan huren; via deze pagina kun je maximaal 6 dagen vooruit huren.

Leden van RTC N.I.P. kunnen van 8:00 tot 23:00 een baan reserveren en voor niet-leden is dit beperkt tot de daluren.

Daluren: maandag t/m vrijdag van 8:00-17:00 en in het weekend na 14:00. Tijdens de competitie (april-juni, september-oktober) zijn de tennisbanen in het weekend niet beschikbaar.

De kosten: in daluren reserveer je een baan voor anderhalf uur en betaal je € 30,- (dus € 20,- per uur).

Informatie over het lidmaatschap en lid worden van RTC N.I.P. via deze link.

De huisregels:

  • De boeker moet zelf als speler aanwezig zijn.
  • Alle spelers dienen geschikt schoeisel te dragen:
    Het beste is een all-court tennisschoen voor tennis en een all-court of indoor padel/tennisschoen voor padel.
    Geen hardloopschoenen met grof profiel op de banen.
  • Na huurtijd de baan in goede staat achter laten; een tennisbaan moet geveegd worden.

 

Racket huren en ballen kopen

RTC N.I.P. verhuurt padel rackets om de leden en niet-leden in staat te stellen kennis te maken met deze nieuwe sport. R.T.C. NIP heeft een 16 tal rackets aangeschaft voor dit doel. Om padel spelers zoveel mogelijk in staat te stellen deze padel rackets te huren hebben we gezocht naar een oplossing waarbij we niet gebonden zijn aan de openingstijden van de kantine.

We zijn dan ook bijzonder verheugd dat het nabij gelegen Shell Tankstation ons hierbij wil helpen. Adres: Maastrichterweg 3A, 6041NZ, Roermond.

Hier kan men van maandag t/m zondag tussen 9:00 uur en 20:00 uur terecht voor de huur van padel rackets. De padel rackets moeten uiterlijk voor 21:00 uur teruggebracht zijn.

De huur van een padel racket kost € 2,- per keer, direct te betalen. Voor het gebruik van de padel rackets zal men een borg in cash betalen van € 50,- per padel racket, die men weer ontvangt zodra de padel rackets retour worden gebracht. Let op: zonder borg geen padel racket huur mogelijk.

Bij verlies van het gehuurde padel racket dient een vergoeding van € 70,- betaald te worden.

Padel ballen kunnen niet gehuurd worden, deze worden verkocht bij het Shell Tankstation a € 8,-.

Faciliteiten: 9 gravel tennisbanen, allen voorzien van kunstlicht, en 5 padelbanen, ook allen verlicht. Het is mogelijk om padel rackets te huren en padel ballen te kopen; zie hierboven.
Lessen: Informatie over training bij RTC N.I.P. op deze pagina voor padel https://www.rtc-nip.nl/training_padel_vormen, voor tennis https://www.rtc-nip.nl/training_senioren.
Leraren: Informatie over de trainers van RTC N.I.P. voor padel https://www.rtc-nip.nl/padeltrainer, voor tennis https://www.rtc-nip.nl/tennistrainerstta.