T.V. Ammerzoden

Bezoekadres

Advocatenlaan 7A, 5324 AL AMMERZODEN

Club details

Logo T.V. Ammerzoden

Contact

+31 73 599 2370
info@tvammerzoden.nl
www.tvammerzoden.nl

Accommodatie

TV Ammerzoden is een gezellige tennisvereniging midden in de Bommelerwaard en heeft de beschikking over 5 kunstgrasbanen en (binnenkort) 2 padelbanen. De banen hebben allemaal LED-verlichting. De bardienst of andere mede-leden van TV Ammerzoden willen je graag helpen om de verlichting aan te zetten indien nodig.

Uiteraard hebben we een eigen clubhuis met overdekt terras. Het clubhuis is doorgaans (maandag t/m donderdag) geopend van 19:30 uur tot 23:30 uur. Binnen is gelegeheid om je om te kleden en te douchen en is er een gezellige bar waar bezoekers voor en na hun partijtje graag samenkomen.

Ons parkeerterrein bevindt zich naast de ingang van het tennispark. Parekeren kan op het parkeerterrein of in de Advocatenlaan en is gratis.

Faciliteiten: 5 kunstgrasbanen en (binnenkort) 2 padelbanen, speeltuintje, buitentoilet, overdekt terras, clubhuis met dames en heren omkleed/douche/toilet ruimten
Lessen: Er is voor iedereen van jong tot oud, van beginner to (aankomende) profspeler de mogelijkheid om les te nemen. Neem hiervoor contactop met Tennis School Tom Kreemers (www.tstk.nl)
Leraren: Trainers van TSTK (Tennis School Tom Kreemers)