Tennis en Padel Ammerzoden

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor dinsdag 21 mei.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 21 mei.

Bezoekadres

Advocatenlaan 7A, 5324 AL AMMERZODEN

Club details

Logo Tennis en Padel Ammerzoden

Contact

+31 73 599 2370
info@tvammerzoden.nl
www.tvammerzoden.nl


Accommodatie

Tennis & Padel Ammerzoden is een gezellige tennis- en padel-vereniging midden in de Bommelerwaard en heeft de beschikking over 5 kunstgrasbanen en 2 padelbanen. De banen hebben allemaal LED-verlichting. De bardienst of andere mede-leden van TP Ammerzoden willen je graag helpen om de verlichting aan te zetten indien nodig.

Let op: Om bij Tennis & Padel Ammerzoden padel te kunnen spelen moet je in bezit zijn van een geluidsarm racket (<80db(A)). Mocht je (nog) niet in het bezit zijn van een dergelijk racket dan kun je er een lenen bij de club wanneer het clubhuis open is.
Voor overige baanreglementen, zie: www.tvammerzoden.nl/baanreglement.

Uiteraard hebben we een eigen clubhuis met overdekt terras. Het clubhuis is doorgaans (maandag t/m vrijdag) geopend van 19:30 uur tot 23:30 uur. Binnen is gelegenheid om je om te kleden en te douchen en is er een gezellige bar waar bezoekers voor en na hun partijtje graag samenkomen.

Ons parkeerterrein bevindt zich naast de ingang van het park. Parkeren kan op het parkeerterrein of in de Advocatenlaan en is gratis.

Faciliteiten: 5 kunstgrasbanen en 2 padelbanen, speeltuintje, buitentoilet, overdekt terras, clubhuis met dames en heren omkleed/douche/toilet ruimten
Lessen: Er is voor iedereen van jong tot oud, van beginner to (aankomende) profspeler de mogelijkheid om les te nemen. Neem hiervoor contactop met Tennis School Tom Kreemers (www.tstk.nl)
Leraren: Trainers van TSTK (Tennis School Tom Kreemers)