Bezoekadres

Langerakseweg 2, 5306 TC BRAKEL

Club details

Logo De Molenwiek

Contact

info@tpvdemolenwiek.nl
www.tpvdemolenwiek.nl


Accommodatie

Als niet-lid van TPV de Molenwiek kun je ook gebruikmaken van onze tennis- en padelbanen. Je kunt onze banen boeken doordeweeks in de daluren, dat is van 8:00 tot 17:00 uur. Je boekt een baan voor een speeltijd van 1 uur. Voor tennis geldt dat je minimaal 2 spelers nodig hebt, voor padel minimaal 4 spelers. 

1. Maak een reservering in www.meetandplay.nl of www.padelboeker.nl

2. De reservering kan vanaf 45 dagen voor het speelmoment geboekt worden.

3. Tot 24 uur voor aanvangstijd van je reservering kun je de baan kosteloos annuleren. Vervolgens wordt de huur van de baan gerestitueerd. Annuleren kan via meetandplay.com of via de KNLTB Club App. 

4. Je kunt het park betreden via een toegangscode die je krijgt bij de reservering. Deze code kun je ook gebruiken om het halletje binnen te komen. In geval van onvoorziene omstandigheden, kun je contact opnemen met Frank Versteege (06-51 58 94 91, bellen of appen).

Veel plezier met spelen! Mocht onze club je nu zo goed bevallen? Voor slechts €140 per jaar ben je al lid bij onze gezellige vereniging. Kijk voor meer informatie op www.tpvdemolenwiek.nl

Faciliteiten: Vijf tennisbanen en twee padelbanen. Het paviljoen en de bar zijn doordeweeks geopend van 19:30 tot 23:30 uur en in het weekend op zaterdagmiddag. Het paviljoen is verder niet open tijdens daluren.
Lessen: Voor trainingen en clinics (tennis en padel) kun je terecht bij onze vaste school Tennisschool Tom Kreemers. Kijk voor meer informatie op www.tstk.nl.