Bezoekadres

Steegerf 6, 5151 RB DRUNEN

Club details

Logo L.T.C. De Klinkaert

Contact

+31 416 373 478
baanboeker@klinkaert.nl
www.klinkaert.nl


Accommodatie

Welkom bij LTC De Klinkaert!

Heb je zin om een partijtje te tennissen of padellen, maar ben je geen lid van onze vereniging, boek dan hier een baan!

Niet-leden kunnen een baan reserveren van:

Ma - Vr: 10:00 -18:00 uur

Za & Zo: 13.00 - 18.00 uur

Door lessen, competities, toernooien en andere activiteiten kunnen hier wijzigingen op zijn. Op padelboeker.nl en tennisboeker.nl zie je automatisch de daadwerkelijk beschikbare uren.

Vereniging & Sportpark

L.T.C. De Klinkaert is een vereniging waar gezelligheid voorop staat en sportieve prestaties belangrijk zijn. De Klinkaert is opgericht op 15 maart 1955 en is gevestigd in Drunen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Het complex bestaat uit acht in 2020 vernieuwde LED-verlichte kunstgras tennisbanen, twee padelbanen (2019) en beschikt over ruime kleedkamers en douches (vernieuwd in juni 2021). Naast de banen hebben we een eigen clubhuis, een gastvrije ontmoetingsplaats waar bezoekers voor en na hun partijtje graag samenkomen en kunnen genieten van een drankje. Het clubhuis is gedurende bovengenoemde tijden meestal geopend van 09.30 – 11.30 uur (ma-vr) en van 10.00 – 14.00 uur (weekend).

Huur van padelrackets en ballen is mogelijk.

De kosten hiervoor bedragen Euro 2,50 per racket, de ballen zijn gratis. 

Op vertoon van de mail waarin de reservering wordt bevestigd kunnen de rackets en ballen worden afgehaald bij restaurant Duinrand (gelegen naast het sportpark). Na afloop moeten de rackets en ballen aldaar weer worden ingeleverd. Let op: tot nader order is Duinrand op maandag en dinsdag gesloten en is het huren van padelrackets en ballen op die dagen dus niet mogelijk.

Indien je achteraf alsnog rackets wilt huren of een andere wijziging in de reservering wenst, dien je de reservering te annuleren via meetandplay.nl of de KNLTB Meet & Play app en vervolgens opnieuw een reservering te worden gedaan.

Je kunt 2 weken voorafgaand dat je wil spelen een baan huren.

Tot 4 uur voor je aanvangstijd kun je de baan annuleren. Vervolgens wordt binnen 1 tot 2 dagen de huur van de baan en rackets gerestitueerd. Annuleren kan via meetandplay.nl of de KNLTB Meet & Play app.

Training

In overleg en bij beschikbaarheid is het tevens mogelijk een trainer te huren. De kosten daarvoor bedragen voor sponsoren € 50 per uur en voor niet-sponsoren € 75 per uur. Mocht hiervoor interesse zijn, stuur dan een mail dienaangaande naar baanboeker@klinkaert.nl

 

Faciliteiten: Ons sportpark beschikt over 8 kunstgras tennisbanen (vernieuwd in 2021) en 2 padelbanen (aangelegd in 2019).
Lessen: Het volgen van tennis en/of padel lessen behoort tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar baanboeker@klinkaert.nl.
Leraren: Tennis & Padel: Reinier Paetzel