De Broekhoek

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor zaterdag 25 mei.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf zaterdag 25 mei.

Bezoekadres

Kerkweg 18, 5384 NL HEESCH

Club details

Logo De Broekhoek

Contact

+31 412 455 955
info@debroekhoek.nl
www.debroekhoek.nl


Accommodatie

De Broekhoek tennis & padel is een gezellige, Brabantse vereniging. De Broekhoek ligt in Heesch, makkelijk bereikbaar vanaf de A59 en A50. De Broekhoek heeft 4 padelbanen en 8 tennisbanen. De banen zijn buiten en hebben allemaal verlichting. De Broekhoek heeft een eigen clubhuis met terras, waar we jullie graag voor of/en na jullie partijtje van een drankje voorzien. Er kan gratis geparkeerd worden.

Doordat er bij De Broekhoek van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur altijd iemand aanwezig is, kan je als huurder overdag padellen bij de Broekhoek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in het weekend in de middag te padellen. Tijdens deze openingstijden kunnen we jullie ook van een drankje voorzien, in het clubhuis of op het terras. 

Lid worden? www.debroekhoek.nl

Vragen? info@debroekhoek.nl

Faciliteiten: 4 padelbanen outdoor, 8 kunstgrasbanen tennis, tennismuur, clubhuis & terras (geopend tijdens jullie boekening), gratis parkeergelegenheid, fietsenstalling, toiletten, kleedkamers met douches, speeltuin
Lessen: Jaarlidmaatschap volwassenen €120,- studenten €60,- senioren+ €95,- proef (3 maanden) €50,- Jeugd diverse opties (zie www.debroekhoek.nl)
Leraren: De Broekhoek tennis & padel werkt samen met de tennis- en padelschool Joffe van der Heijden. Voor vragen over padel- en tennisles, neem contact op met: tc@debroekhoek.nl