TPC Maaspoort

Tijdstip

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Marathonloop 2, 5235 AB 's-Hertogenbosch

Club details

Logo TPC Maaspoort

Contact

073-6410019
verhuur@tpcmaaspoort.nl
https://www.tpcmaaspoort.nl

Accommodatie

Padel spelen en gezelligheid voor spelers van elk niveau gaan hand in hand bij TPC Maaspoort. Als pionier in Nederland legden wij in 2009 de eerste 2 padelbanen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een club met 6 verlichte padelbanen. Wij hebben een eigen clubhuis waar je als bezoeker meer dan welkom bent. Check altijd even de openingstijden van het paviljoen om teleurstelling te voorkomen. Het verhoogde terras biedt uitzicht over zowel de padelbanen als tennisbanen. Dus ook voor de niet-speler is het aangenaam vertoeven op ons park. Naast het huren van een baan is het mogelijk om rackets te huren. Huur van een racket kost € 2,50 per uur. Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een mail aan: info@tpcmaaspoort.nl. Locatie: TPC Maaspoort ligt in Den Bosch op een paar minuten rijden van de snelweg (A59). Parkeren kan altijd op het grote aangrenzende parkeerterrein. Wil je jouw elektrische auto opladen terwijl je speelt? Geen probleem. Er zijn 2 laadpalen met 22kW laadvermogen.

Faciliteiten: 6 Verlichte padelbanen (kunstgras), 6 verlichte tennisbanen (kunstgras). Padelbaan 1 en 3: recreantenbaan. Padelbaan 4, 5 en 6: wedstrijdbaan; uitloop mogelijk. Paviljoen met verhoogd terras, kleedkamers met douches, parkeergelegenheid met laadpalen 22kW laadvermogen, fietsenstalling op eigen terrein.
Lessen: Diverse lesmogelijkheden, voor de beginner tot en met de topklasse speler. Nederlandse en Spaanse (Engelstalig) leraren beschikbaar via SimonSport. Inschrijven padel: https://www.simontennis.nl/locaties/detail/32/#inschrijven. Inschrijven tennis: https://www.simontennis.nl/locaties/detail/31/
Leraren: Rob Simon, Remko Jansen, Marie-José Rutten