T.V. Huijbergen

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor vrijdag 26 april.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf vrijdag 26 april.

Bezoekadres

Waterdrieblad 1a, 4635 BP HUIJBERGEN

Club details

Logo T.V. Huijbergen

Contact

admin@tvhuijbergen.nl
www.tvhuijbergen.nl


Accommodatie

TV Huijbergen is een vereniging waar de leden onder prettige omstandigheden van de tennissport kunnen genieten, waar leden zich mede verantwoordelijk voelen voor de gang van zaken en bereid zijn als vrijwilliger bijdragen te leveren. De vereniging is laagdrempelig (voor alle rangen en standen), waar nieuwkomers zich snel thuisvoelen en kenmerkt zich door een sterke gemeenschapszin.

Een vereniging die ruimte biedt aan mensen die buiten Huijbergen wonen, die zich aangetrokken voelen door de gemoedelijke sfeer en ook als vrijwilliger iets voor de vereniging willen betekenen.

Bij TVH speelt jong en oud. Vanuit de vereniging is er aandacht en begeleiding voor de jeugd, zodat de jeugd al hun talenten en ambitie volledig kunnen ontplooien. Hierbij gaan recreatie als wedstrijdsport hand in hand.

Lessen: https://www.tvhuijbergen.nl/tennisles
Leraren: Jeroen Verraes: Jeroen is 19 jaar en woonachtig in Zevenbergen. Hij speelt zelf bij T.V. de Lobbelaer waar hij ooit als 6-jarige is begonnen en zijn passie voor tennis heeft ontdekt. Deze passie heeft er zelfs toe geleid dat hij momenteel een opleiding tot tennisleraar aan het CIOS aan het afronden is. Jeroen houdt er van om anderen beter te maken en vooral enthousiast te maken voor tennis. Inmiddels heeft hij al veel tennisles mogen geven en stagegelopen bij andere clubs. Jeroen is klaar om deze ervaring en kennis in te zetten bij T.V. Huijbergen. Zijn niveau is 5 in enkel en dubbel.