OTC De Warande

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 25 juni.

Bezoekadres

Wilhelminakanaal Zuid 82, 4903 RA OOSTERHOUT

Club details

Logo OTC De Warande

Contact

+31 162 464 789
info@otcdewarande.nl


Accommodatie

OTC De Warande kent een rijke historie als eerste tennisclub van Oosterhout. De exacte oprichtingsdatum is een goed bewaard geheim. De archieven van een Oosterhouts Weekblad getuigen van een eerste tennistoernooi in de zomer van 1941: ‘mooie banen verfraaid en gezelliger gemaakt door den aanleg van een aardig clubhuis met terras…’

Bijna 80 jaar later doen we nog steeds recht aan onze uitstraling. Met gepaste trots bieden we onze gasten (spelers en relaties) een verzorgd en goed gefaciliteerd tennispark in een groene omgeving. OTC De Warande biedt jaarlijks verschillende wedstrijd- en recreatieve activiteiten. Het lidmaatschap is flexibel en kent slechts een beperkte verplichting; het uitvoeren van bardiensten.

Het is genieten bij OTC De Warande. Van het prachtige park, het samen sporten en het samen zijn. OTC De Warande biedt een warm welkom aan de recreatieve- en prestatieve tennisser, aan jong en oud, aan de valide tennisser en de tennisser met een beperking.

Veel speelplezier!

 

Faciliteiten: OTC De Warande heeft een sfeervol clubhuis. 7 SmashCourt banen waarvan er een aantal rolstoeltoegankelijk zijn en 8 padelbanen waarvan er twee rolstoel toegankelijke zijn, allen met Ledverlichting. Het park ligt in een prachtige bosrijke omgeving, heeft een speelweide met speeltoestellen en een tafeltennistafel. Je bent van harte welkom!
Lessen: Tennis- en padelschool en fysiotherapiepraktijk Vitasports verzorgt de tennis- en padellessen voor beginnende, recreatieve en prestatieve tennissers en padelspelers. Leden kunnen bij de praktijk ook terecht voor activiteiten die de fysieke fitheid bevorderen, zoals onder meer fysiotherapie, een leefstijl coach en fit4tennis.