TPV Raamsdonksveer

Tijdstip

Banen

Smashcourt - Buiten
× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 18 juni.

Bezoekadres

Wilhelminalaan 34, 4941 GK RAAMSDONKSVEER

Club details

Logo TPV Raamsdonksveer

Contact

+31 162 750 987
meetandplay@tpv-raamsdonksveer.nl
www.tpv-raamsdonksveer.nl


Accommodatie

Een tennis- of padelbaan huren was nog nooit zo makkelijk. Wil je een baan huren of ben je geïnteresseerd in onze gezellige tennis- en padelclub, maar wil je nog niet direct lid worden? Of ben je gewoon in de buurt van Raamsdonksveer en wil je een keer spelen? Huur dan één van onze banen. 

Reserveer je dag en tijd, betaal direct en spelen maar! TPV Raamsdonksveer heeft de beschikking over 6 smashcourt-tennisbanen en 3 padelbanen, die allen verlicht zijn met LED-verlichting, en een gezellig paviljoen.

Kosten van de huur van een padel of tennisbaan bedragen € 24,- per uur of € 36,- per anderhalf uur. Heb je nog geen padel- of tennisracket, geen ballen? Dan kun je deze bij ons huren voor 2,00 euro per racket per uur. De ballen zijn gratis beschikbaar.

Je kunt 14 dagen voorafgaand dat je wilt spelen een baan huren. Tot 4 uur voor je aanvangstijd kun je de baan gratis annuleren. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Annuleren via een mail aan: meetandplay@tpv-raamsdonksveer.nl

Beschikbaarheid is van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 18.00 uur en van 22.00 tot 23.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 23.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 23.00 uur. Door tennis- en padellessen, competities, toernooien en andere activiteiten kan de beschikbaarheid van de banen wijzigingen. Je vindt op deze site altijd de daadwerkelijk beschikbare uren.

Ik heb geboekt en nu?
Na je boeking ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Veel speelplezier!

Faciliteiten: 6 smashcourt tennisbanen en 4 padelbanen
Lessen: Lessen zijn alleen te nemen als je volwaardig lid of kennismakingslid bent bij TPV Raamsdonksveer
Leraren: Ins & Outs