T.P.V. de Hopbel

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 april.

Bezoekadres

Rooiseheide 12, 5481 SG Schijndel

Club details

Logo T.P.V. de Hopbel

Contact

+31 73 547 7222
padel@tpvdehopbel.nl
www.tpvdehopbel.nl


Accommodatie

Welkom bij onze vereniging.

Ons moderne park aan de Rooiseheide heeft 10 kunstgras tennisbanen en 5 padelbanen. Behalve deze banen beschikken we over een schitterend eigen paviljoen met alle voorzieningen die de speler zich maar kan wensen.

Leden kunnen voor een vaste jaarlijkse contributie onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die onze verening biedt.

Via Meet & Play kunnen padel- en tennisbanen worden gehuurd door niet-leden. Een mooie mogelijkheid om samen met je vrienden, familie en/of collega's kennis te maken met deze mooie sporten.

Ook het huren van padelrackets behoort tot de mogelijkheden. Deze kun je toevoegen aan je boeking. Padelballen zijn inbegrepen als je een of meerdere padelrackets huurt. Bij het huren van tennisbanen is de huur van tennisrackets en tennisballen niet mogelijk.

Veel plezier !!

Faciliteiten: 10 kunstgrasbanen tennisbanen, 5 padelbanen outdoor, paviljoen met terras, kleedkamers met douches, parkeergelegenheid en fietsenstalling.
Lessen: Tennisschool Jeroen van der Sman verzorgt de tennis- en padellessen. Voor meer info zie onze site www.tpvdehopbel.nl of jeroenvandersman.nl